Aamulehti haku

Vosiiko joku kertoa missä on Aamulehden hakuosasto digilehdessä. Jos vaikka meinaan käyttä hakusanaa ”kalervo kummola” niin ei löydy minkäänlaista paikkaa kirjoittaa se haku. Ennen oli. Vai onko mulla näkö huono?

10 vastausta artikkeliin “Aamulehti haku”

  1. Mikset kysy tästä suoraa Googlelta se tietää kaiken. Ei ole tullut koskaan kysyttyä Aamulehden digistä, kun se tulee vielä paperinakin.

  2. Aina mä haen googlella. Vaan tää on nimenomaan lehden oma juttu. Aivan kuten jokin juttu voi olla Hesarin oma. Vaan Hesarilla on hakutoiminto. AL se toiminto on kadonnut.

  3. No minä sain sellasella näkyyn kirjoitin googleen aamulehti digi tuli esiin terv tepivaari

  4. Voi jestas – eikö aukea? Mulla on Aamulehti digi näkysällä. Kysymys on siitä, että etsin tiettyä artikkelia Aamulehti digistä hakusanalla. Vaan ei ole Aamulehdessä hakua hakea. Ennen oli. Minä siis avaan Aamulehden digin ennen vanhaan ja kirjoitan Aamulehden hakuun vaikkapa Tohloppi ja katson mitä Aamulehti siitä tarjoaa luettavaksi. Ei ole minne sen haun kirjoittaa nyt.

  5. Oon käynyt valikossa ehkä 5000 kertaa elämäni aikana. Kerrohan Juhani missä siellä on hakutoiminto?? Ennen oli. Se on valkoinen tyhjä palkki jonne kirjoitetaan hakusana. Kummola ei kiinnosta minua tippaakaan. Kuhan esimerkkinä annoin. HS:lla on valkoinen tyhjä palkki jonne kirjoitetaan hakusana ja kas aukeaa pitkä rivi HS juttuja joissa tuota hakusanaa on käsitelty. Iltasanomilla on suurennuslasin kuva josta voi hakee jotain. AL ei ole mitään.

  6. Olet oikeassa, ei löydy. Siellä oli huono bing-hakukone, joka ei osunut kohdalleen ellei ollut tarkkaa hakua.
    Kokeilehan hakemaasi aihetta hesarin hakukoneesta.

  7. Hesariko antaa Al tuloksia? Epäilen. Etsin nimenomaan mitä AL sanoo eräästä asiasta. No kokeilen. Onko siellä AL digissä joku vika, kun se palkki kadonnut??

  8. Minäkin asentelin viimeisimmät sanomien tunnnukset. Hyvinhän digilehteen pääsi, mutta siinä se sitten olikin. Jossain oli Googlen chrome päällimmäisenä, mutta ei siitäkään apua ollut.

Kommentoi