17 vastausta artikkeliin “Minun joulu- ja uudenvuodenlahjani.”

 1. Hyvä kun vihdoin tuli kotiin noilla mirreillä on omat kulkunsa eikä aina tiedä missä viipottavat hännät pystyssä
  Ekana aina minlle tulee mieleen onko jäänyt auton alle taikka joku kaheli ampunut terv tepivaari

 2. Olen onnellinen mirrin puolesta, mutta vieläkin onnellisempi olen Kallen puolesta ”tuhlaajapojan” kotiinpaluusta.
  Nyt sinun pitää teurastaa lam…eiku särki sille särpimeksi juhlapöytään.

  1. Onhan näitä trackkereita ollut jo pian parikymmentä vuotta. Mikrosiru taas kertoo kissan omistajan jos omistaja on rekisteröitynyt.

 3. Sepä tässä harmittaakin, eilen olisi ollut melko hyvät olosuhteet seurata mistäpäin Pikkumirri tuli, no, se mahdollisuus meni kanssa yön myötä.

  1. Muistelen Kallen aikaisemmin kertoneen että Mirrille on tehty kastraatio. Muistanko tai olenko ymmärtänyt väärin? Jos on tehty, eikös tämä vaikuta ehkäisevästi kissan sukupuoliviettiin ja sen mukaiseen käyttäytymiseen.

   1. Ihan oikeassa olet; Pikkumirri kastruoitiin jo kesällä. Silti tiedän, että esim koirien osalta kylläkin seksíhalut eivät aina heti katoa, myöhemmin kyllä.
    Lienee kissojen osalta melko sama juttu.

 4. On se jotenkin mielenkiintoista tuo Pikkumirrin minuun leimautuminen; nyt entistä tiiviimmin kulkee kaikkialla mukanani ja jos pysähdyn, oitis Pikkumirri on sääressäni kiinni, ei aina asioita helpota mutta kyllä se sykähdyttävää on, varsinkin kun se nousee säärtäni pitkin, raapii housujani; kissan tapa merkata reviirinsä, tässä tapauksessa ”minun henkilöni ja omani”.
  Hän, ken näitä asioita ei osaa oivaltaa, häneltä puuttuu paljon.

 5. Voi hitsi miten mukava uutinen. Oliko pikkumirri mielissään ja ikävöi isäntäänsä.

 6. No kyllähän se heti liimautui sääreeni entiseen tyyliin, vaan väittäisin; intensiivisesti, nälkä sillä oli, parasta panin pöytään, muikkua, tuoreruokaa(riista),muutaman kirjolohisiivunkin laitoin, mutta mökki ei kelvannut. Vasta sitten huomasin, olin lämmityksen kytkenyt epätoivoissan päältä.

 7. No, sitten kun hoksasin mokani tuon lämmityksen suhteen; jo kelpasi sitten Pikkumirrille pieni mökkinsäkin. Tyytyväisenä sitten sinne asettui.

Kommentoi