Sinimustan liikkeen ohjelma

Noin uutisoi HS uuden sinimustan liikkeen ohjelman olevan mm.tätä  ja loput siellä HSssa. =

Uudeksi puolueeksi pyrkivä Sinimusta liike julkaisi viikonloppuna ohjelmansa. Liikkeen tavoitteena on muun muassa etnisesti suomalainen Suomi, suojeluskuntien herättäminen uudelleen henkiin ja Suomen pitäminen erossa ”ylikansallisista hallintajärjestelmistä”.

Liikkeen perhekäsityksen mukaan perinteisen perheinstituution tuhoutuminen on yksi suurimmista uhista ”terveelle ja toimivalle suomalaiselle yhteiskunnalle”. Se rajoittaisi hormonaalisen ehkäisyn ja abortin sallimista ja kieltäisi pornon.

Ohjelmassa korostetaan myös Suomen luonnon ja eläimistön monipuolisuuden puolustamista.

5 vastausta artikkeliin “Sinimustan liikkeen ohjelma”

  1. Erikoinen sekoitus vaatimuksia. Kuin IKL ja entinen Kristillinen liitto ja Vihreät yhdistettynä. Sekoitus taitaa ennemmin karkoittaa kuin houkutella kannattajia.

  2. Niin karkaa. Perusuomalaisten väistämätön jakautumis- ja pirstoutumisprosessi on käynnissä. Tämäkin sinimusta-liike soveltuisi ja samaistuisi ideologialtaan jokseenkin täysin perussuomalaisiin, mutta henkilökysymyksiltään ja priorisoinneiltaan ei. Tarvitsevat uuden puolueen, johon osa nykyisiä perussuomalaisia siirtyy. Näitä uusia puolueita tulee lisääkin.

    1. Joka-asianasiantuntijat lausumassa asiantuntijuttaan, asiasta, josta heillä ei ole minkäänlaista asiantuntijuutta. Tahaton huumori on ihan sitä parasta, vaikka itse koomikoilta se tahtoo usein mennä ohi.

  3. Toisaalla somessa on ”sinimusta” saanut hyväihmisten keskuudessa aivan huikeat mittakaavat, jopa pilkkihaalarit ja ajopuvut, joita muutoin on sinimustina aika helvetin paljon, ovat merkkejä fasismista… 🙂

    Ota teitä nyt sitten vakavasti !

Kommentoi