4 vastausta artikkeliin “Juhannus kaupungissa näissä maisemissa keskustan kupeessa”

  1. Tuli iso osa aatosta vietettyä tien päällä, mutta ehti sitä sentäs saunomaan. Nyt on taas kaupungissa ja mikäs täällä. Kun ylitän pihan parkkipaikan, edessä on valtava kukkaketo, jonka keskellä kilometrin mittainen polku. Lähiöelämää.

  2. Tuo Tampereenkeskusta on aika pieni alue rajoittuen Hämeenpuistoon Rautatie asemaan Näsijärveen ja Pyhäjärveen siinä se Tampereen keskusta on terv tepivaari

  3. Tällä kylällä oikeastaan minkäänlaista keskustaa ei ole; siksi harvaan täällä taloja on.
    Minä nautin siitä, että tänne ei kuulu liikenteen äänet, eivät pörrää mopot ei mönkijätkään, ainoat havaittavat äänet ovat kukkojemme kiekaisut ja siinä se.
    Melua ei tule venemoottoristanikaan; sähköllä kun toimii.

  4. Täällä keskustassa ja lähiympäristössä on ihmisiä kävelemässä ympäri ämpäri maalta ja kaupungista, ulkomailta ja Teiskostakin.
    Kävimme illalla Mustanlahden satamassa ihailemassa venekantaa purjeveneineen. Löytyi sieltä meidänkin entinen tyyppivene Albatross, ”AlbertaRoss”. Ihmiset liikkeellä rantakahviloissa. Särkänniemessä täysi touhu päällä. Vieno tuuli Näsinselällä.
    Päivän saldo 13 500 askelta ja noin 11 km.

    Sitten aamulla aikaisin ”plantaasilla” tutkimassa huomista talvivalkosipulin nostoa ja yrttitarhaa.
    Edelleen kävely Laukontorille, yksi kahvila oli avaamassa luukkujaan ja yksi kirpparimyyjä viritteli ansojaan. Sitten Pyynkinharjulla ja Palomäellä tallustelemassa.
    Edelleen Pirkkalan vanhalla kirkolla ja Sankilan kartanolla tutustumassa uuteen isäntäväkeen. Nuorta väkeä oli sankasti liikkeellä.
    Pirkkalalaisten vauraus näkyi nuorissa perheissä, kun yhtään normaalipainoista ei näkynyt lukuun ottamatta paria fillariluuviulua. Rouvat eivät ole varpaitaan nähneet ja isät kikkeliään pitkään aikaan. Penskoja kuitenkin jostain tuutista on putkahtanut samalla vartalonmallilla.
    On tämä mukavaa, kun on monipuolista elämää ympärillä. Juuri nyt minigolfkenttä täynnä puttaajia ja vanhan kulkutautisairaalan pihalla juhlitaan siististi.
    Ainoa ”vit….s” on, kun Pyhäjärven selkä on levoton vesijettien kaahailusta ja saunalauttojen örveltäjistä meteleineen, joka kaikuu Pyynikiltä Härmälään ja Pirkkalan puolelle.
    Nyt vielä Rauhaniemeen kuuntelemaan Näsinselän liplatusta.
    Tänään askelluksia tulee noin 13 km plus autonratin väännöt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *