Paluu tulevaisuuteen

Tämä meitä odottaa kulkupelinä, jos kauan kiistellään sähköautoista, bensasta, dieselistä tms.. Ilmastointikin vakiovarusteena. Turvavyöt näkyy selässä. Matkalla käydään puskassa… ja matka jatkuu. Vain pöly jää taakse- ei aika.

Porvoolaisen valokuvaajan Anette Sundströmin ottama hääkuva sijoittui toiselle sijalle Vuoden Hääkuva 2021 -kilpailussa. Sundströmin ottama hääkuva keräsi 17 prosenttia kilpailun yleisöäänistä.

Uusimaa: https://www.uusimaa.fi/paikalliset/4101473

9 vastausta artikkeliin “Paluu tulevaisuuteen”

  1. Kaveri harrastelee noita, löytyy pari sivuvaunullista, Jawan kyydissä olen sivuvaunussa istunut, aika legendaarinen 👍

  2. Minulla oli viimeiseksi se tulevaisuuden kulkuneuvo suomenhevosori, nimeltään Pultti. Hiukan se oli vikuri, kun lopulta aika vähän käytettiin. Yhdellä potkulla se järjesteli lautakarsinansa uuteen uskoon. Kukaan ei uskaltanut mennä takaapäin sen karsinaan.

    Pakko kertoa miten kummallinen järki on luontokappaleella päässään. Minulla oli pikkusisko silloin 3- 4 vuotias, on vieläkin hiukan vanhempi. Se oli kesäaikaa ja kaikki ovet auki, jopa sinne hevostalliin. Pikkusiskoni hukkui, eikä kellään ollut mitään tietoa missä oli viimeksi liikkunut. Kyllä silloin haettiin, tutkittiin jopa järven rannat, ei vaan mistään oikein tuntunut löytyvän. Jossain vaiheessa joku kurkisti sinne talliinkin , siellähän se likka hevosen pilttuussa seisoi juuri sen vatsan alla sopivasti jalkojen välissä. Hevonen oli kuin patsas, ei häntäkään heilahtanut. Muistaakseni se oli isäni, kun komensi kaikki ylimääräiset ulos, ettei vaan hevonen säikähdä. Varovasti ja hiljaisella äänellä sitten houkutteli tytön hevosen vatsan alta pois. Kun pääsivät pilttuusta käytävälle niin pari kolme ylimmäistä lautaa tuli hevosen potkusta perässä.

  3. Jo on tarina, Pentti.

    Mutta minä vähän luulen että ihmisen halu päästä eteenpäin – henkisesti ja fyysisesti – voittaa lopulta. Aina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *