Hallituksesta huolimatta Suomi sai mitalin

 

Ilta-Sanomien politiikan toimittaja Timo Haapala on kuin maansa myynyt. Eihän tässä näin pitänyt käydä. Uimari Matti Mattsson ui Tokion olympialaisissa pronssia. Siitäkin huolimatta, että meillä on vihervasemmistolainen hallitus.

Miten se on mahdollista? Olympialaisista piti tulla kaikkien aikojen mahalasku. Olihan Sanna Marin syönyt ilmaisilla aterioilla maamme lähes konkurssiin. Kaiken lisäksi tuhlaavainen pääministerimme pakkoremontoi pääministerin virka-asuntoa huikeilla summilla.

Uhrautuvaiset urheilijamme ovat harjoittelleet nälkäpalkalla, samaan aikaan kun vihervasemmistolainen hallitus pääministerin johdolla käyttää yhteiskunnan varoja kaikkeen muuhun kuin suomalaisten hyväksi.

Olit tehnyt huolellista työtä koko talven ja kevään, heittämällä kuraa vihervasemmistolaisen hallituksen niskaan jos vaikka mistä. Ymmärrän miten koville ottaa, kun kaikesta sonnan heitosta huolimatta Sanna Marinista tykätään kansan keskuudessa.

Ihan alkaa Haapalaa käymään sääliksi. Ei edes suurta konkurssiaaltoa tullut. Kaiken huippuna työllisyys on paremmalla tolalla kuin Sipilän oikeistohallituksen aikana. Eikä edes vihervasemmistohallitus ole kurmuuttanut pienituloisia työllisyyden kohentamisessa, kuten Sipilän hallitus teki.

Älä menetä toivoasi Timo Haapala. Vielä on jäljellä miesten keihäänheitto. Käy heti väellä ja voimalla vihervasemmistolaisen hallituksen kimppuun, jos suomalaiset heittäjät karsiutuvat finaalista. Voit huoletta pistää vihreiden, demareiden ja vasemmistoliiton syyksi sen, ettei maaseudun tyhjentämisen seurauksena tule enää keihässankareita.

Ei sinun tarvitse lukijoille kertoa, etteivät nuoret ministerimme vielä olleet syntyneet kun maaseutua ajettiin alas. Kunnon lööppi vain kuinka vihervasemmistolainen hallitus tuhosi Tokiossa suomalaisen keihäsmaineen lopullisesti.

Onhan sinulla vielä nykäistä hihasta yksi varma keino. Syytä Krista Kiurua ala-arvoisesta koronan hoidosta. Se naula voi vetää ja sinut hyvässä lykyssä pelastaa, varsinkin, jos mitalisaalis jäisi odotettua laihemmaksi. Ala jo huolella valmistella kirjoitusta hallituksen hajoamisesta, jos Tokiosta palataan lähes tyhjin käsin.

Varmaan saat hiukan lohtua, että kokoomuslainen presidenttimme Sauli Niinistö onnitteli Matti Mattssonia ennen sosialidemokraattista pääministeri Sanna Marinia. Jos kirjoitat hallituksesta, muista mainita tuo, kuinka Sanna Marin piittaamattomasti onnitteli huikeaa uimariamme vasta presidentin jälkeen. Pienikin moite on parempi kuin ei mitään.

15 vastausta artikkeliin “Hallituksesta huolimatta Suomi sai mitalin”

    1. Loistava kuvaus juuri siitä, miten sääälittävä ja alemmuudentuntoinen lööpinsylkijä, Haapala räkii millon ketäkin vastuullista.
      Huippu-urheilu on niin raakaa puuhaa juuri toimittajien tehdessä siitä keskinäisen kilpailun, jossa voittajat ovat jo ennalta nostettu taivaan sineen, mutta ristiin naulitseminen odottaa lähes kaikkia.

    2. Emmehän voi ulkopuolisina mitään haapalan taidoille. Vai voimmeko?

  1. Ellei mitalia olisi tullut, niin hallituksen vikahan se oikeistolehdistön mielestä.

  2. Hallitusten – ihan kaikenväristen – ainoa tehtävä on ollut lapata helvetisti rahaa ammattiurheiluun.

    Tästä huolimatta aina joskus on tee-se-itse kavereita, ymmärtääkseni tämäkin kaveri oli pitkään tällä valtion syöttöporsas-ohjelmalla, mutta sitten irtosi siitä, etsi uuden valmentajan ja nousi huipulle.

    En syytä punaista, sinistä, mustaa tai vihreää hallitusta tai puoluetta, vaan ammattiurheilun asennetta. Tähän kritiikkiin yhtyy yhä useampi haastateltava ja nykyistä linjaa puolustavat vain ne, jotka saavat siitä rahaa.

  3. Hallituksella ei ole mitään tekemistä tämän erinomaisen urheilijan mitalin kanssa. Hallitus voi lomailla ja väistellä koronaepidemian räjähdystä korsussaan

    1. Ja media ns oikleistolaisesti, yksilöä ihaillen julistaa itserakkaan rahaurheilijan Sankariksi. Mitä sitten se mitalin saanut on muutaman vuoden kuluttua? Nimi tilastoissa? Mitä me muut, kansalaiset, Suomen kehitys, yms, siitä sai? Olisikohan paremmin määritrellä heitä viihteen taitajiksi? Minulle sankari on hän, joka teki je tekee epäitsekkäästi hyvää muille, koko kansan hyväksi! Kuten eturintasman sotilaat sodissamme. Sankareita henkilöt, jotka rakentaneet maahamme koulutuksen kaikille. Kuten Vöinö Voionmaa Opetusministerinä, kun Suomi oli nuorukaisen iässä, ajoi maahan aikuisopetuksen mahdollisuudet; Työväenopistot, jotta työssä käyvä saattoi työn ohessa opiskella parempaa itselleen, perheelleen, koko maalle! He nostivat maan rapasarjasta maailman parheiden joukkoon. Se työ kestää! Mitalistit unohtuvat – kertoi olympiavoittaja Kyösti Lehtonen allekirjoitteneelle.

  4. Kyllä se nyt on ainakin hallituksen vika että tuli vaan pronssia.

    Haapala on oman laitansa propagandisti. Tasapainon vuoksi on ihan oikeutettua että yksi löytyy toisestakin äärilaidasta. Onneksi kenenkään juttuja ei ole pakko lukea, pajalle tuulelle niistä vaan tulee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *