Demarit varastavat eläkeläisiltä jatkuvasti

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/tama-inhottu-vero-nappaa-lompakosta-keskimaarin-noin-100-e-kk-entista-useampi-suomalainen-joutumassa-maksajaksi/9da518d8-4a24-4975-b401-69524d43c076?ref=iltalehti:b135&utm_source=iltalehti.fi&utm_medium=almainternal&utm_campaign=kiintea_kauppalehti_ohjausboksi&utm_content=ohjausboksi

”Tämä inhottu vero nappaa lompakosta keskimäärin noin 100 e/kk – entistä useampi suomalainen joutumassa maksajaksi”

Demarien ahneus ja kateus eläkeläisiä kohtaan on johtanut sekä taitettuun indeksiin että tähän raippaveroon eli varastamiseen eläkeläisiltä.

Lisäksi se on johtanut siihen, että eläkeläisiltä varastetaan työttömmyys- ja eläkevakuutuksiin palkansaajalta menevä summa valtion kassaan, kun palkansaajat maksavat sen omaksi edukseen.

Ei todellakaan pysty ymmärtämään, että joku eläkeläinen vielä varkaita äänestää.

7 vastausta artikkeliin “Demarit varastavat eläkeläisiltä jatkuvasti”

 1. Taitettu indeksi ja kuka sen keksikään? Ainakin yksi demari ajoi voimalla sen poistoa kokoomuksen vallassa ollessa?
  Mutta me eläkeläiset elätämme osa vielä omia aikuisia lapsiammekin
  ja toisaalta me eläkeläiset pidämme yhteiskuntaa pystyssä monin tavoin.
  Eläkkeellä ollessa huomaa ostovoiman hiipuvan eläkevuosien karttumisen aikana. Pahinta olisi jos hinnat karkaisivat juoksuun.
  Kyllä nykyhallitus on pitänyt ääntä meidän eläkeläisten puolesta esim hoitolitosten epäkohdista …
  Pahinta olisi jos kokoomus pääsisi leikkaamaan ja keräämään hyvinvointia jo ennestään hyvinvoiville…

  1. Paha olisi jos Kokoomus pääsisi vielä nykyisestä leikkaamaan, mutta nyt olisi etsikkoaika vasemmiston vallassa ollessaan siirtyä puheista tekoihin ja ihan oikeasti korjailla tekemisiään eli leikkaamansa indeksiä.

 2. Mitähän se oli kun stubi teki verotuksiin omia ehtojaan Espanjassa asui muutama eläke ukko / Akka niille piti asettaa verot Suomeen
  Paljonko valtio niistä veroja sai tuskinpa kovin suuriin lukuihin pääsi
  Voi kysyä kuka silloin varasti ja keneltä Espanja kun ei olisi verottanutkaan heitä terv tepivaari

 3. Eiköhän tuo demari Kimmo Kiljunen ole tehnyt kaikkensa saadakseen raippaveron nurin. Ei vaan onnistunut, vaan kansalaisaloitteen torpattiin Eduskunnassa.

  1. Kiljunen on toistaiseksi ainoa demari, joka on siihen puuttunut.
   Ei vaan muu puolue siihen suostu ja arvopohja-ana sanoi suoraan, ettei se poistu ikinä.

   1. Kiljunen on huijari tai ällistyttävän tietämätön.

    Raippavero korjaa eläkejärjestelmään sisältyvää riistoa. En vain tiedä, ymmärtävätkö raippaveron säätäjät tätä.

    Eläkekassa on vaarassa suuria eläkkeitä saavien taholta, koska tilastojen mukaan elävät paljon pidempään kuin muut.

    Asiaa voitaisiin auttaa määräämällä eläkekatto esimerkiksi kolmeen tonniin. Vielä tällöinkin porhot riistäisivät kassaa, jos eläkemaksuja alennettaisiin vastaavasti. Mutta riisto naamaa kohden olisi vähäisempi.

    Nyt vain nuorina kuolevat köyhät miehet tuovat rahaa kassaan, keskituloiset kuittaavat omansa, mutta suurituloiset eläkeläiset elävät pummilla viimeiset vuotensa.
    Ehkä Kiljunenkin tavoittelee pummin roolia?

    Kassan vaikeuksia voitaisiin siis auttaa säätämällä eläkekatto sopivaksi. Mutta ei se tähän hätään auttaisi. Eli raippaveroa on siedettävä vielä pitkään.

    Tosiasioihin perustuva leikkaava elinajanodotekerroin olisi parempi, mutta senkin käyttöönotto olisi hidas.

    1. Tuo kateus loistaa mahtavasti.
     Eläkerahastot on kerätty eläkeläisiltä, eläkeläisten työn tuloksena saaduista firmojen tuotoista ja eläkeläisten maksamista valtion veroista.
     Nämä maksut on mitoitettu tulojen mukaan, joten eläkeläisten tyon tuloksista on maksettu nuo eläkkeetkin ja ne maksut on otettu sen palkan mukaan silloin aikanaan..
     Lisäksi eläkerahastoihin tulee jatkuvasti lisää miljardeja sijoituksista, joita eivät nykyiset työssä kävijät mitenkään kustanna.
     Voit räksyttää eläkekatosta sitten, kun eläkevakuutusmaksuille palkasta , työnantajilta ja valtiolta asetetaav vastaamaan niitä eläkekattoja.
     On täysin rikollista maksattaa suoraan palkan mukaan eläkevakuutusmaksuja, jos ne maksut jaetaan sitten muille eläkkeinä.
     Lisäksi tulevista eläkkeistä pitää vähentää se osuus yhteiskunnan palvelujen kustannuksista, mitä palveluja nykyeläkeläiset eivät aikanaan saaneet, mutta mitä nyt jaetaan kaikille tuloista riippumatta.
     Nämä palvelujen kustannuksethan ovat tosiasiassa eläkkeistä otettua ennakkoa, koska yhteiskunnan kaikissa palveluissa on se kokonaiskatto per naama.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *