Demuilla hätä – STM pyytää hesalta kantaa rajoituksiin ensimmäisen kerran 15 kuukauteen…

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/jan-vapaavuori-lataa-suorat-terveiset-ministeriolle-pitaa-uutta-kaannetta-vaalitemppuna-halutaan-vahan-ylimaaraista-draamaa/8166312#gs.2wlrm5

”– Viimeisen 15 kuukauden aikana kertaakaan alueelta ei ole kysytty mitään. Se, että STM vaaliviikolla kysyy ei voi perustua mihinkään muuhun kuin siihen, että nyt on vaaliviikko.

– Onneksi kunnallisvaaleja järjestetään vain neljän vuoden välein. Ainoa asia, mikä tässä mättää on vaalit. Vaaliviikolla halutaan vähän ylimääräistä draamaa. Ilmeisesti kaikki gallupit eivät ole miellyttäneet kaikkia vaaleissa ehdolla olevia.”

Demuilla lienee hätä vaaleiasta, kun demujen vetämä STM nyt ihan yllättäen ensimmäistä kertaa kysyy hesalta mielipidettä rajoituksiin.

Tähän mennessähän STM on tehnyt päätökset tasan oman mielensä mukaan keneltäkään kysymättä.

Ovat ne vaalit kamalia…

2 vastausta artikkeliin “Demuilla hätä – STM pyytää hesalta kantaa rajoituksiin ensimmäisen kerran 15 kuukauteen…”

  1. Oikeastaa voi todeta että demujen kannatus on pitänyt varsin hyvin hallitusvastuusta huolimatta.

  2. Vapavuori voisi keskiytyä Helsingissä sählääminen sijasta muuttamaan uuteen työpaikkaansa sekoittaman senkin asiat perin juurin.
    Antaa äijän ensin ulostaa pahan olonsa. Hesan johto on jo nyt niin sekaisin, ettei siitä kannata ottaa hallituksessa eikä STM:ssä pulttia.

Kommentoi