Epäpoliittisen ohjelman on otettava poliittisesti kantaa, koska joku ei siedä epäpoliittista osallistumista?

https://www.is.fi/tv-ja-elokuvat/art-2000008241880.html

”Strandberg kritisoi tiukasti Päivi Räsäsen valitsemista mukaan ohjelmaan.”

”Masked Singeriä hän pitää puolestaan ainutlaatuisena epäpoliittisuutensa ansiosta, minkä vuoksi koki seksuaalivähemmistöjen ihmisoikeuksien rajoittamista ajavan poliitikon osallistumisen outona. ”

Julkisesti homo kritisoi jyrkästi sitä, että ohjelmassa oli henkilö, jonka mielipiteistä on eri mieltä, vaikka Räsänen ei politiikkaa puhunutkaan eikä esittänyt mielipiteitään homoista.

Eli, koska ohjelma on epäpoliittinen, sen pitää ottaa poliittisesti kantaa eikä päästää sinne mukaan henkilöä, jonka mielipiteistä Strandberg ei pidä?

6 vastausta artikkeliin “Epäpoliittisen ohjelman on otettava poliittisesti kantaa, koska joku ei siedä epäpoliittista osallistumista?”

 1. Aika sekavan vietin Strandberg ilmoille päästi. Epäpoliittinen, mutta politisoinpa sen itse. Sana vapaa, mutta ei kuitenkaan jne.

  On paljon ohjelmia, jotka tulevat parhaaseen katseluaikaan ja aina on joukko ihmisiä, jotka pahoittavat mielensä.

  Kielletään tv-ohjelmat tai ainakin tuollainen ulkomailta kopioitu huono viihde.

 2. Minä ainaklin pahoitan mieleni joka kerta, kun meidän televisiossa näytetään
  homojen ja lesbojen keskinäistä nuoleskelua.
  Päivi ei sanonut asiasta sanaakaan, mutta teki strandbergin mielestä viharikoksen olemalla olemassa!?
  Sairas maailma!
  Raamatussa kerrotaan, että laittomuus pääsee valtaan!
  Näyttää siltä, että nyt ollaan siinä ajassa!

  Room.1
  Sen vuoksi Jumala on jättänyt heidät mielihalujensa valtaan sellaiseen saastaisuuteen, että he keskinäisissä suhteissaan häpäisevät oman ruumiinsa. 25He ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen, he ovat kunnioittaneet ja palvelleet luotua eivätkä Luojaa – olkoon hän ikuisesti ylistetty, aamen. 26
  Siksi Jumala on jättänyt heidät häpeällisten himojen valtaan. Naiset ovat vaihtaneet luonnollisen sukupuoliyhteyden luonnonvastaiseen, 27
  ja miehet ovat samoin luopuneet luonnollisesta yhteydestä naisiin ja heissä on syttynyt himo toisiaan kohtaan. Miehet ovat harhautuneet harjoittamaan keskenään säädyttömyyttä ja saavat ansaitsemansa palkan.
  28Koska he eivät ole antaneet arvoa Jumalan tuntemiselle, on Jumala jättänyt heidät arvottomien ajatusten valtaan, tekemään sellaista mikä ei sovi. 29
  He ovat täynnä kaikenlaista vääryyttä, halpamaisuutta, ahneutta ja pahuutta, täynnä kateutta, murhanhimoa, riitaisuutta, petollisuutta ja pahansuopuutta, he panettelevat 30ja parjaavat, vihaavat Jumalaa, ovat röyhkeitä ja pöyhkeitä, rehenteleviä ja pahanilkisiä, vanhemmilleen tottelemattomia, 31ymmärtämättömiä ja epäluotettavia, rakkaudettomia ja säälimättömiä. 32
  Vaikka he tietävät Jumalan säätäneen, että ne, jotka käyttäytyvät tällä tavoin, ovat ansainneet kuoleman, he toimivat itse näin, vieläpä osoittavat hyväksymistään, kun muut tekevät samoin.

 3. Niin yksioikoinen olen etten lainkaan siedä katsoa tätä Masked singer ohjelmaa, yhden jakson edellisellä kaudella katsoin ja se riitti. Mielestäni äärimmäisen lapsellinen on tämä ohjelma. Emäntä katsoo ja minun on pakko silloin vetäytyä ulkotiloihin jos senkin takia etten pysty pitämään suutani kiinni.

  Strandpergin ehdottomuus ja ynseys ohjelmassa kummastutti, oli sitten Räsäsestä mitä mieltä hyvänsä niin oli pitänyt suunsa kiinni.

 4. Tämä on viihdeohjelma. Se tehdään rahan takia.

  Yleisö valitsee haluaako se tukea sitä ja siten ratkaisee bisneksen suunnan.

  Siinä se.

 5. Nyt sitten on IS:n toimittaja Iida Tani liittynyt sensuurin julkiseksi kannattajaksi.
  Vaikka tuo ohjelma oli epäpoliittinen eikä siinä sanallakaan käsitelty kyseistä aihetta, Tanin mielestä Räsänen ei saisi osallistua perheohjelmiin.
  Ei voi kuin toivoa, että Tanin kaltaiset toimittajat eivät pääse enemmistöksi.
  Tuo ideologinen syrjintä alkaa jo mennä liiallisuuksiin.

 6. ”En ole samaa mieltä mistään mitä sanot, mutta puolustan täysin oikeuttasi ilmaista sanomasi.” Sitaatin on usein katsottu olevan Voltairen.

  Tämä kuvaa sananvapauden perusajatusta ja periaatetta.

  Syrjintä mielipiteen takia ei ole sallittua, mutta se ei näytä menneen kaikenlaisille julkimoille ja toimittajille perille edes alkeellisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *