Etlan toimitusjohtaja sekoittaa ilmeisen tahallaan elintasoturistit ja pakolaiset sekä työperäisen maahanmuuton keskenään

https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000008222641.html

”Aki Kangasharju: Ovatko elintasosurffareita sittenkin suomalaistaustaiset itse?”

Osittain on totta, että suomalaisille ei kelpaa pienipalkkainen työ, kun sossusta saa melkein saman verran.

Kuitenkin Kangasharju sekoittaa ilmeisen tahallaan elintasoturistit ja pakolaiset sekä työperäisen maahanmuuton keskenään.

2015 tulleista yli 2/3 ei täytä kandainvälisten sopimusten mukaisia edellytyksiä turvapaikasta eikä siten voi olla pakolainen sanan varsinaisessa merkityksessä.

Näistä myös pääosa ei ole työllistynyt tai edes kykene työllistymään mm. kielitaidon puutteen vuoksi.

Kun vielä tiedetään, että osa tuli useiden turvallisten maiden läpivain päästäkseen huhujen mukaan anteliaaseen Suomeen, on turha hypettää näitä pääosin nuoria terveitä miehiä.

3 vastausta artikkeliin “Etlan toimitusjohtaja sekoittaa ilmeisen tahallaan elintasoturistit ja pakolaiset sekä työperäisen maahanmuuton keskenään”

  1. Sai tuo selkärankansa vuorokaudessa menettänyt keskustan J.Pylväs jotakin aikaan, kun on pitänyt ruveta puolustuskannalle kuten Etlan Kangasharju (Siis puolustamaan orwellilaisen uuskielen käyttöä).
    Jospa J.Pylväs on pelimiehiä ja oli suunnitellut homman tarkkaan: esimerkin voima. En tarkoita tietty sitä, että ruvettaisiin kutsumaan täällä olevia ja tänne tulevia alatyylisillä nimityksillä, koska se ei ole fiksua eikä toimi kuin itseään vastaan. Mutta kyllä loisivia elintasosurffareita pitää uskaltaa kutsua oikeilla nimillä, ainakin silloin kun se on tarkoituksenmukaista.

  2. Kyseisen Kauppalehden jutun kirjoittanut Katja Okkonen on pannut Etlan Kangasharjun nöyristelemään kunnolla poliittisen korrektiuden jumalan edessä.
    Aika näyttää, lähteekö pallo pyörimään.

  3. Jos samanaikaisesti maassamme on työttömiä ja samanaikaisesti pitää tuoda massoittain halpatyöntekijöitä muualta, pitäisi viheltää peli poikki ja tutkia että mitä helmuttia olemme tehneet väärin. En tietenkään syytä maahanmuuttajia siitä että hakevat mahdollisuuksia, vaan ihan meidän omia päättäjiä ja vastaavia.

    Tätä narratiivia toistetaan koko ajan kritiikittä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *