Hallituksen tietyt ministerit munivat totaalisesti maskijutussa – käsienpesussa vaahtoaa tehopesuaine

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008402355.html

”Kommentti: Maskisekoilun syyllisten etsintä on ollut poliitikoilta käsittämätöntä vastuunpakoilua

Poliisin tutkintamateriaalin perusteella näyttää siltä, että HVK joutui tilannetajunsa menettäneiden poliitikkojen paniikkipyöritykseen – tuhoisin seurauksin,”

Tämähän oli nähtävissä koko ajan muutenkin- vain sokeasti hallitukseen luottavat puolustelevat edelleen hallituksen ja eristyisesti joidenkin ministerien möhläyksiä.

Se, ettei ministeri edes tiennyt, että hänen organisaationsa hankkii koko ajan maskeja, on todella loistava osoitus ammattitaidottomuusesta, kun tiedon olisi saanut kysymällä virkamiehiltä.

Se taas, että painostaa sen takia, että itse haluaa saada tviitata, on osoitus poliittisesta paskamaisuudesta ja kelvottomuudesta ministerin tehtäviin.

8 vastausta artikkeliin “Hallituksen tietyt ministerit munivat totaalisesti maskijutussa – käsienpesussa vaahtoaa tehopesuaine”

 1. Selvä on että HVK teki virheen, mutta toisaalta heitä painostettiin hulluna. Ei noin vaikeissa oloissa toiminnasta ole mielestäni kohtuullista jakaa julkisuuspotkuja ja vielä isoa häpeää.

  Päättäjien olisi kyettävä armollisuuteen silloin kun alamaisia pusketaan tiukkaan rakoon.

    1. Syyllisiä riittää. Media nosti esille ja ravisteli hallitusta, asiattomastikin ehkä, mutta hallitus pelästyi ja menetti selkärankansa.

     Virhe oli olosuhteisiin nähden ymmärrettävä, eikä Marin mitään katastrofaalista emämunausta tehnyt. Tyylivirhe kuitenkin.

  1. Sitävoisi vaatia varsinkin, kun itse olivat vastuussa kohtuuttomasta painostuksesta.
   Valitettavasti poliitikko pesee aina kätensä omista tekosistaan kaikin einoin.

 2. Näyttää siltä, että munimisen lisäksi hallituksen ainoa yhteisesti osaama ammattitaito on tuo twiittaus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *