Kaikki ovat tasa-arvoisia – tosin naiset ovat tasa-arvoisempia kuin miehet…

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/e290582c-4a2f-4dad-a35e-6f46f195ca96

”Erotilanteita pohtivaan työryhmään nimettiin aluksi pelkkiä naisia – THL muutti kohutun ”9-0-päätöksensä””

Kyllä tämä ”tasa-arvo” -ajattelu Suomessa loistaa.

STM:n tasa-arvoyksikössä on vain naisia.

THL:n erotyöryhmään katsottiin tarvittavan vain naisia.

Milloinkahan miehet katsotaan yhdenvertaisiksi ja tasa-arvoisiksi naisten kanssa näissä poliittisissa hallintohimmeleissä?

7 vastausta artikkeliin “Kaikki ovat tasa-arvoisia – tosin naiset ovat tasa-arvoisempia kuin miehet…”

  1. Luin tuon artikkelin vast´ikään Iltalehdestä ja mietin ”Nykyään feminatsit rulettaa asiassa kuin asiassa”. Kiitos siitä kuulunee kristinuskolle ja sen vahvalle liittolaiselle Marxismille.

  2. Luterilainen kristinusko on jatkuvasti perääntynyt vasemmistoliberalismin edessä. Samaa näyttää tehneen myös katolinen kirkko.
    Paavi Franciscukselta on ilmestynyt kirja ”Jumala ja tuleva maailma”.
    Kirjassaan Paavi kuulemma ilmoittaa, että vihersosialismi on hyvä asia, ja globalismin suhteen Paavi on täysin samoilla linjoilla George Sorosin kanssa.
    Ilmeisesti paavi lähettää kirjallaan signaalin myös feministeille: hillukaa rauhassa kuten tähänkin asti, ja jos mahdollista, nuijikaa valkoinen heteromies lopullisesti maan rakoon. – Tämän jälkeen maailmasta tulee paratiisi, ainakin punavihreälle elitille.

    Tanskalainen filosofi, uskonnollinen Sören Kierkegaard, jota Ludwik Wittegestein on sanonut 1800-luvun syvällisimmäksi ajattelijaksi, hyökkäsi kirjoituksillaan paitsi Hegelin filosofiaa vastaan, myös luterilaista ja katolista kirkkoa vastaan, jota hän piti pakanuuttakin pahempana jumalattomuutena.
    Kierkegaard taisi olla visionääri.

    1. Teoriassahan asia on näin.
      Kuitenkin, kun tutkiskelee tasa-arvoyksikön naisten taustaa, ei sieltä juuri muita kuin kiihkofemakkoja löydy.
      Se kertoo aika tarkkaan, mikä on se ”taa-arvo” ja sen edistäminen yksikössä.

  3. Kyllähän se naisten ylivoimaisuus tasa- arvon suhteen on nähty me- to kampanjoinnissa. En minä ainakaan ole nähnyt yhtään juttua, jossa nainen olisi tuomittu miehen pahoinpitelystä.

    Sanoohan sekin virallinen näkemys jotain, kun sukupuolia on nainen ja muutama muu erilaista.

  4. Minusta tällaiset tasarvohöpötykset ovat pe…..tä, sillä miehen tehtävä on palvella ”kuningatarta” ikäänkuin hän olisi ainoa nainen maan päällä.

  5. Suomessa miehet antoivat naisille äänioikeuden kolmantena maailmassa ja ensimmäisenä Euroopassa 1906. Eniten naisten yleistä äänioikeutta vastustivat eliittinaiset, jotka sanoivat ”Mitä kyökkipiiiat tekevät äänioikeudella!” Tästä asiasta feministit ovat olleet hissukseen.
    Miesten ansiosta naisille annettiin myös oikeus asettua ehdolle vaaleissa ja 1907 valittiin maailman ensimmäiset naisparlamentaarikot.

    Vuonna 1949 ranskalainen feministi, filosofi ja kirjailija Simone de Beauvoir julkaisi kirjan ”Toinen sukupuoli”. Tämä kirja on ehkä eniten vaikuttanut siihen, että viitisenkymmentä vuotta sitten radikaalifeministit polkivat allensa tasa-arvofeministit ja viimeistään tässä vaiheessa feminismistä tuli myös kulttuurimarxismin tehokkain nyrkki siinä marssissaan läpi instituutioiden.

    Simone de Beauvoir oli kommunisti ja kuuluisan ranskalaisen filosofi Sartren kumppani (myös Sartre oli vasemmistolainen). Ilmeisesti he rakastivat toisiaan, mutta eivät tullet keskenään juttuun.
    Sen jälkeen kun Neuvostoliiton panssarit vyöryivät Unkarin kaduille, Sartre otti etäisyyttä sosialismiin. Simone de Beauvoir taas oli kivikova kommunisti kuolemaansa asti.

    Hedelmistään puu tunnetaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *