11 vastausta artikkeliin “Kauanpa se kesti…”

 1. Minua ihmetyttää että pääministerin sukupuoli on kauhean tärkeä, itse kuvittelen että parasta on kun on mahdollisimman hyvä pääministeri koko maan kannalta aivan sukupuoleen katsomatta. Ja tietysti myös niin että jos on huono pääministeri, esimerkiksi sellainen joka lähinnä ajaa puolueensa etua, ei ole väliä onko mies tai nainen.

  1. Näinhän se on, mutta olisi luullut ”Edistyksellisessä” Ruotsissa tämän olleen selvää jo ajat sitten.
   Ei kuitenkaan ole ollut.

    1. Ei se edistyksellisyys todellakaan naispääministeriä tai naista automaattisesti tarkoita, mutta kyllä Suomessa hysteerisesti hypetettiin huulipunaviisikosta mennen tullen.

 2. noinhan se asia on eka mikä eka Suomella on toinen jos tuota ekaa voi edes pitää kautena oli niin lyhyen ajan oli kuitenkin terv tepivaari

  1. Mahtavatko syntyperältään ruotsalaiset raiskata ja murhata enemmän kuin me suomalaiset. Nämä muualta tulleet ovat oma lukunsa.

 3. Onneksi ottavat mallia suomesta? Yleensä on ollut toisin päin. Maahanmuutto on heidän murheensa.

 4. Niinhän ne pari naispääministeriä olikin lyhyen ajan koeajolla, että nähtiin tuleeko siitä mitään. Nyt on Marin ollut aika tasan vuoden koheltamassa, enkä ainakaan minä osaa täysiä pisteitä antaa.

 5. Marinissa minua eniten häiritsee hänen perinteistä sosialidemokratiasta poikkeava pitkälle menevä vasemmistolaisuutensa ja pyrkimyksensä tasapäistää kansaa. Esimerkiksi Ruotsissa demarit paremmin ymmärtävät mikä on hyväksi maalle. Siirtolaispolitiikasta en nyt puhu mitään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *