Omalla velalla elvytyskulut n. 250 miljoonaa euroa – EU:n huijauspaketin kautta kautta 6,6 miljardia euroa.

https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007864025.html

”Kommentti: EU:n elvytysraha on suurelle Italialle ilmaista – pikkuinen Suomi maksaa tolkutonta ylihintaa”

Tätä on koitettu selittää moneen kertaan, mutta marinin hallitus menee sokeasti talutusnuorassa perusteena, että kyllä meidänkin pitää, kun muutkin.

Vetäjänä ovat erityisesti suuret maat, mitkä ovat munineet taloutensa jo kauan ennen koronaa ja saavat korona-tekosyyllä kymmenet miljardit muiden maksamina.

Marin tulee suomalaisille todella kalliiksi.

 

5 vastausta artikkeliin “Omalla velalla elvytyskulut n. 250 miljoonaa euroa – EU:n huijauspaketin kautta kautta 6,6 miljardia euroa.”

  1. Taitaapa olla selvä enemmistö hyväksymässä ne Italian avut jopa koko eu-enemmistö. Joten yhden Marinin osuus jäänee pieneksi, mutta onka PerusS ainoa puolueena joka vastustaa pienestä Suomesta?

    1. Kuinka moni puolueiden jäsen todella vastustaisi tuota huijausta, jos saisi äänensä kuuluviin?
      Nyt asiasta päättää puolue-eliitti omaa etuaan ajaen.
      Se, että jaetaan koronan nimissä rahaa maille, mitkä tuhosivat taloutensa ennen koronaa, on tuskin kaikille muiden maiden kansalaisillekaan hyväksyttävää, mutta rahaa holtittomasti lainanneiden pankkien pelastaminen on poliitikkojen tärkein tavoite kansalaisista piittaamatta.

  2. Tuon tukemisen taustalla on eu:n koossa pysyminen? Eri asia onko sen väärtti. Jos eu kaatuisi tai supistuisi niin moni virkamies menettäisi hyvän viran, ellei sitten tehtäisi kuten engelsmannien poistuttua virkoja ei taidettu vähentää vaan jaettiin vapaaksi jääneet virat eu-jääville maille?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *