Pallopellet kuriin sakoilla ja pakkokaraneeneilla

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/pietarista-palanneet-em-kisaturistit-valttelivat-tartunnanjaljittajia-yli-puolet-jai-tavoittamatta-yhdessa-paakaupunkiseudun-kunnassa/8188006#gs.61b7y8

”Tavoittamatta on jäänyt Järvisen mukaan noin kaksi kolmasosaa busseilla Suomeen matkanneista kisaturisteista pääkaupunkiseudun kunnassa, jota Järvinen ei tarkemmin halua nimetä.”

Kyllä ihmisillä pitää olla oikeus tietää kunta, jotta voivat koittaa vältellä noita pallopellejä ja varjella terveyttään.

Pallopelleille iso sakot ja kuukauden pakkokaranteeni omaalla kustannuksellaan.

7 vastausta artikkeliin “Pallopellet kuriin sakoilla ja pakkokaraneeneilla”

  1. Eikös se ole rikos jos toisen sairastuttaa – tuomitaanhan pahoinpitelystkin?

  2. Kuka antoi luvan matkustaa Pietariin katsomaan jalkapallo pelejä ja elään siellä kun siat vatukossa
    Olikos järki mukana noilla huuhkanoilla asia ei kuitenkaan ollut Suomen jalkapallo joukkueen syytä vaan tekijät oli Huuhkanoja kaikki terv tepivaari

  3. Kyllähän se meidän pallojoukkue sietäisi olla oikeudessa tästä hyvästä – mutta toki eihän laissa ihan tällaista pykälää ole ja ehkä hyväkin. Jos pitäisi ottaa vastuu siitä että ihmiset ovat idiootteja, olisimme koko maa jonottamassa tuomiolle.

    Juridisesti ei ehkä lakia ole rikottu, mutta kansan silmissä kyllä. Toivoisin ainakin että tämä laji ei enää ikinä saa senttiäkään julkista rahoitusta.

  4. Aiheesta sivussa, mutta kuitenkin koskien potkupalloilua,
    .
    Englannin jalkapalloliitolta vietiin karkkirahat – 30000€

    Mielestäni summa on niin pieni, että se on kuin pilkantekoa. Noissa piireissä summat ovat usein sadoissa miljoonissa – esimerkiksi pelaajasiirroissa.

    **********************************************************************************
    .
    HS: ”Katsojien huono käytös Tanska-välierässä toi 30 000 euron sakot Englannin jalkapalloliitolle. Englanti voitti keskiviikkoillan EM-välierässä Tanskan. … Euroopan jalkapalloliiton Uefan kurinpitoelin määräsi Englannin jalkapalloliitolle 30 000 euron sakot katsojien huonon käytöksen seurauksena.”

    1. Totta, manageri tai joku varmaan kaivoi ryppyisiä seteleitä taskuistaan tuon verran. Huonoa mainetta englantilaisille. Buuataan Tanskan kansallislaulun aikana, osoitellaan maalivahtia laserilla, ollaan aggressiivisia Tanskan kannattajille. Jos vertaa vaikka miten venäläiset ottivat suomalaiset vastaan Pietarissa ei ole englantilaisilla mitään tapoja. Vaan surkeaa se on suomalaistenkin jalkapallon kannattajien käytös ollut. Vaikka stadionilla oltiin asiallisesti niin koronan suhteen on oltu idiootteja. Kasvaneet hoitokulut voisi vähentää tosiaan vaikka maajoukkueen budjetista.

  5. Mielestäni jalkapalo on Englannissa (ehkäpä joissakin muissakin maissa) pikemminkin sairaus kuin urheilu.

    ************************************************************
    https://www.hs.fi/urheilu/art-2000008117847.html
    .
    Vaikka edistysmieliset ovatkin ottaneet Englannin joukkueen omakseen, ei maajoukkue pääsee eroon siitä, että siihen yhdistetään edelleen kannattajalauma, joka on turnauksen aikana kiusannut ja piessyt muiden maiden kannattajia. Ne ovat patriotismin ja kannattajuuden rumat kasvot
    .
    Urheilun kauhistuttava vaikutus tulee esiin myös kotiväkivaltana Englannin pelatessa. Vuonna 2013 tehdyn tutkimuksen mukaan kotiväkivallan riski nousee 26 prosenttia Englannin voittaessa ja 38 prosenttia Englannin hävitessä. Kun Englanti pelaa, naiset häviävät.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *