Poliittinen roska voitti – poliisien määrärahoja vähennetään 30 miljoonaa

https://yle.fi/uutiset/3-12094479

”Budjettiriihi toi poliisille noin 10 miljoonan euron lisäyksen alkuperäiseen esitykseen nähden. Silti ensi vuodelle jää alijäämää yhä noin 30 miljoonaa euroa. Säästöt otetaan henkilöstöstä.”

Hallituksen yhteiskunnanvastaisuus näkyy ja kuuluu.

Kaikenlaiseen roskaan riittää miljardeja, mutta edelleen poliisilta otetaan pois.

Vissiin pitää vähentää hesan poliiseja tuolla hinnalla, koska siellä ne asiasta päättäneetkin pääosin luuraavat.

 

6 vastausta artikkeliin “Poliittinen roska voitti – poliisien määrärahoja vähennetään 30 miljoonaa”

 1. Poliisi voidaan lakkauttaa, tilalle ilmaiset reservissä olevat ’korttelipoliisit” 🤪😄

 2. Lisää:

  Jos on perusteltu, että jotkin tehtävät siirtyvät hallinnon alueilta muualle asia voi olla ok. Mutta mitkä ?

  Esimerkki poliisilaitoksen surkeaakin surkeammasta toiminnasta on henkilökortin haku. Se selvisi, kun avustin siinä kaveria.
  Huolimatta siitä, että passi oli juuri uusittu ja kuvat netissä poliisin järjestelmässä, henkilökorttiin se ei käynyt, vaan piti tuoda uudet kuvat fyysisesti paikalle. Eri asia oli biometrinen jäljen painaminen ja sähköinen allekirjoitus.
  Piti jonottaa fyysisesti, eikä jonotusnumeroapparaattia ollut käytössä. Jonotusta kesti 6 tuntia, jolloin piti välillä käydä syömässä ja jotkut kiilasivat väliin ja uusi jonotus taas. Ihmiset kiroilivat ääneen ja tosissaan.
  Siellä tyhjien lasikoppien takana kolme muíjaa juorusivat ja ryyppäsivät kahvia.
  Kysyin ettekö voi auttaa. Vastaus: me palvelemme vain ajan varanneita. Kysyin missä he ovat kun kaikki loosit ovat tyhjinä. Ei me voida, kun homma toimii näin.
  Että tällainen POLIISI !

  Trafikin on samanlainen nettipalveluissa. Rahat katosivat järjestelmään ja uudistettua ajokorttia ei tullut. Täytyi mennä katsastusasemalla niin homma hoitui siinä käden käönteessä kalliimmalla.

  Summa summarum:

  Jos tuo kaikki kuvaa viranomaistoimintaa ja poliisissa, syytä on raapia turhat miljoonat pois hallinnosta ja panna kentälle lisää.

 3. Minulla on samanlaisia kokemuksia, kuin Heikilläkin. Minäkin olin netissä hakemassa myös henkilökorttia jo pari vuotta sitten. En edes tarkkaan muista minkä vuoksi keskeytin koko hakemuksen, joka ei ollut ainakaan silloin mikään yksinkertainen juttu. Nyt on sitten tilanne niin, että aloitettua ei poliisin listoilta saa poistettua, eli siellä se on keskeneräisenä edelleen.

  Se taisi silloin olla myöskin valokuvasta kiinni, vaikka minullakin oli voimassa oleva passi silloin. Se hakemus vaan sotkeentui omaan näppäryyteensä. SE saattaa joidenkin kohdalla toimiakin, mutta minä kyllästyin ja olen oikein hyvin tullut toimeen ajokortilla ja kaksinkertaisilla pankkitunnuksilla.

 4. Ehkä pitää turvautua valepoliiseihin, talkoopoliiseihin, suojeluskuntiin, Odinin sotureihin, Mustiin Leijoniin, Batmaniin, Tartzaniin, Mustamaskiin tai Isoon Pahaan Suteen.

  1. Eikös niitä ilmaisia poliiseja saataisi heti huomenna, ei maksa mitään,,, veikkaan että Suomen poliisien alasajaja Ohisalo miettii sitä oikeasti. parin Budjetin pienentyessä Poliisien määrää vähennetään n 400 henkilön edestä tulevina vuosina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *