Salaliittouskovaiset ja rokotevastaiset satuihin uskovat ovat terveysriski muille

Koronarokotevastaiset salaliittouskovaiset ovat terveysriski muille.

Nämä keskinäisiin satuihinsa ja valheisiinsa uskovat täyttävät nyt teho-osastoja Suomessakin ja levittävät tautia muiden ihmisten terveydestä piittaamatta.

Samoin nämä koittavat estää tosiasioihin ja tieteeseen perustuvien tietojen jakamista ja levittävät niistä valheita, joissa mielikuvituksella ei ole rajaa.

Minusta nämä voisivat myös kieltäytyä terveydenhuollon palveluista ja hoidattaa sitten sen saamansa koronan uskomushoidoilla ja muulla huuhaalla.

Moni rokotekriittinen on toki näyttänyt esimerkkiä sairastumalla vakavaan koronaan ja osa sitten kuolemalla koronaan, mutta se ei näköjään valheiden levittäjiä hidasta.

10 vastausta artikkeliin “Salaliittouskovaiset ja rokotevastaiset satuihin uskovat ovat terveysriski muille”

 1. Ei rokotetut tartuttavat tällä hetkellä toisiaan kuin vesirokon tarttuessa, hyvin herkkä leviämään ja tekee loppuvuodesta muillekin elämästä taas vaikeaa. Itsekästä miettiä ettei tämä minua koske…

 2. Yksi ilmiö mikä tässä huolettaa on, että taas ongelma painottuu kaksikielisille alueille. Samoille alueille missä hopeavedellä tapettiin lapsia urakalla. Jälleen monet jäljet johtavat Ruotsiin.

  Ovatko jotkut rakentamassa toista yhteiskuntaa omamme sisään?

  1. Valitettavasti tuo uskovaisuus tässä asiassa on selkeästi kielikysymys ja Ruotsissa sitä on lähes väkivaltaan asti.
   Se, mistä tuo on lähtenyt, ei ole selvää, mutta selkeät kytkennät tietynlaisiin konservatiiveihin ovat näkyvissä.
   Usko humpuukihoitoihin näyttää olevan vahva ja valitettavasti sellaista saa julkisesti julistaa, kuten eräs julkimonainen tekee blogissaan tälläkin hetkellä joutumatta asiassa mistään vastuuseen.

 3. Rokotteet on saatu kaksi kk mennyt nivelkivuissa nyt alkaa oleen palanssissa ja kivut on aika lieviä
  Mutta koronaa en levitä millään tapaa enkä sitä meinaa saada kierrän kaikki sellaset tilanteet kaukaa tosin maskia en ole käyttänut kahden vuoden aikana kun kerran kävin sairaalassa jossa niitä pöpöjä saattaa olla
  Ja niitä kuolleita piti tulla koko Suomen kansa toteutunut kahdessa vuodessa reilu tuhat terv tepivaari

 4. Mediasta luettua:

  Rokotettukin saattaa sairastua, mutta yleensä lievemmin oirein kuin rokottamaton.

  Rokotetulla voivat olla niin lievät, ettei huomaa saaneensa tartuntaa. Hän ei tällöin osaa varoa tartunnan levittämistä.

  Joillakin rokotusta välttelevillä saattaa olla ikäviä rokotuskokemuksia tai heitä on varoitettu mahdollisista seurauksista.
  Minulla oli Pfitzer kakkonen viikko sitten. Kaksi päivää väsytti ja vasemmalla puolella oli päänsärkyä. Toispuolisuuden takia pidin mahdollisena verenkiertohäiriötä. Siksi otin pari kertaa primaspania. Kolmantena päivänä oli ihottumaa kaulalla ja olkapäissä.

  Lievähköt oli vaivat, jollakin voi olla vakavammat.

  Mahdollisesti ne rokottamattomat, jotka ovat sairastuneet vakavasti, olisivat voineet saada tavallista voimakkaampia oireita myös rokotuksista.

 5. Rokotevastaisia valheita levitetään näköjään koko ajan ilman mitään tieteellistä pohjaa ja ammattitaitoa ymmärtää asiaa.
  Milloin nämä ottavat vastuun koronaan kuolleesta, joka jätti valheiden takia ottamatta rokotteen, mikä lähes järjestään estää vakavan taudin saamisen?

 6. Jos rokotteesta saa vaivan on ihminen herkkä kertomaan siitä medioissa ja mikäs siinä. Uskoisin että suuri enemmistö ei punotusta kummempaa ongelmaa saa eikä tule sitä medioissa julistaneeksi. Itse en saanut edes sitä punotusta.

  Piikkikammoisena kyllä rokotusta jännitän, mutta nämä nykyiset neulat ovat niin ohuita että eihän toimitusta edes tunne. Pahemmin piikkikammoisten puolesta paheksun että TVssä jatkuvasti näytetään piikin pistämistä ihmisen lihaan.

  Omalle piikkikammolleni lienee tausta se että lapsena usein sairastin angiinaa, sain penisilliiniä pistoksina ja ne neulat olivat paksuja ja sattuivat niin pirusti.

  1. Medialla on tosiaan uutispulaa, kun piikin pisto on joka uutisessa se pääasia. Kyllä on köyhäksi mennyt toimittajien maailma. Tätä olemme ihmetelleet jo kohta kaksi vuotta.
   Tosi harva on saanut mitään erityisempää vaivaa pistoksesta. Parista olen kuullut ja hänkin oli joka taudin vaivaama monisairas, joka varmaan olisi ilman rokotusta jo mennyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *