Taistolaisuuden valheet ja ideologinen paska

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008429296.html

”Tasan 50 vuotta sitten Suomessa sensuroitiin maantiedon oppikirja, koska siinä puhuttiin Neuvostoliitosta totta. Suomi oli syksyllä 1971 niin suomettunut, että kommunisti Taisto Sinisalo sai yhdellä eduskuntakysymyksellä koko järjestelmän polvilleen.”

Tätä vastaavaa ideologista paskaa jauhavat ”entiset” taistolaiset edelleen, mutta nykyään pääosin virheissä.

8 vastausta artikkeliin “Taistolaisuuden valheet ja ideologinen paska”

 1. Hyvä juttu oli taas Hesarissa. Jokin ”Koulutoveri” – lehdessä ollut kirjoitus ilmeisesti tuli Taisto Sinisalon tietoon. Kirjoituksessa arvosteltiin Suomessa käytettyä maantiedon kirjaa jossa kerrottiin joidenkin maiden tultua liitetyksi Neuvostoliittoon ja joidenkin joutuneen sen käskyläisiksi. Tämän ”äärioikeistolaisen” tekstin kimppuun Sinisalo sitten hyökkäsi. Sen seurauksena oppikirjasta peruttiin opetushallituksen hyväksyntä ja oppilaat joutuivat kouluissa yliviivaamaan tekstiä. Hesari tyytyi kirjoittamaan miten Sinisalo ”korjaa” oppikirjan tekstiä. Uudesta painoksesta kyseinen teksti oli sitten poistettu.

 2. Kun seuraa tuota meetoo/woke/rasismi/femakko-linjan keskustelua, nuo taistolaisajan toimintatekniikat ja -menetelmät ovat loistavasti käytössä.
  Sama koskee virheiden ja kaikenlaisten ”luonnonsuojelijoiden” puuhastelua ja toimintatapoja – ihan yllättäen.
  Tosiasioiden sivuuttaminen ja kieltäminen, valehtelu, eri mieltä olevien mollaaminen ja maalittaminen jne. ovat erittäin näkyvästi esillä ja niitä käytetään tarkoituksellisesti rajoittamaan sananvapautta ja asiallista keskustelua.

 3. https://www.verkkouutiset.fi/ivan-puopolon-kolumni-tata-on-woke/#4e2556bd

  Ivan Puopolo: Tätä on woke.

  Woke-lahkon ytimessä ovat intersektionaalisen feminismin opit: taistelu patriarkaattia, valkoisuutta ja näkymättömiä rakenteita vastaan.

  On hyvä ymmärtää, että lahkolaisten tavoite ei ole tehdä maailmasta parempaa paikkaa vaan ainoastaan hankkia yhteiskunnallista valtaa tuhoamalla muita.

  Ylevien peitesanojen kuten ”antirasistinen työ” tai ”etuoikeuksien” taakse kätkeytyy liberaalille demokratialle vastenmielinen avoimen keskustelun tukahduttaminen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *