Vai on rokotuksilla pelleilty? Kun ei itse asiaa ymmärrä on turha jauhaa paskaa.

Rokotuksista kiukutteleminen on turhaa jäkätystä.
Varattu aika piti olla, koska piti saada rokotukset tehokkaasti käyntiin eikä sitten taas järjetöntä ruuhkaa tautitilanteessa voinut myöskään ottaa, kun kuitenkin sakki olisi tunkenut samaan aikaan ruokatuneilla ja töiden jälkeen rokotettavaksi.
Rokotusajoilla voiiin myös varmistaa, että rokotettavaksi tulisivat ne riskiryhmäläiset, joiden haluttiin tulevan eikä niitä ahneita minä, minä, minä -pellejä.
Jos muutaman sentin puhelinkulu on omasta terveydestä liikaa, senkuin sitten otat sen taudin.
Kun rokotetta oli vähän, oli sitäkin tarpeellisempaa, että ne annettiin nimenomaan niille, joille se oli tärkeintä.

Jo ei kestä eri mieltä olevaa kommenttia, on turha tehdä aloituksia ja jänkkääminen ei ole keskustelua.

9 vastausta artikkeliin “Vai on rokotuksilla pelleilty? Kun ei itse asiaa ymmärrä on turha jauhaa paskaa.”

 1. Nyt on alettu puhua jo mahdollisesta kolmannesta piikistä. Mulle kelpaa niin monta kuin minuun vain pistetään. Eli ei haitanne minua.

 2. Kyllä minulle ainakin tuli piikit ihan oikein ja minuutilleen aikataulun mukaisesti.

 3. Ihan asiallinen avaus. Rokotusprojekti on hoidettu mallikkaasti viranomaisten puolesta, Sen sijaan jotkut pöhelöt eivät kanna itse tikkua ristiin omasta terveydestään- rokotuksista.

 4. Minulla on kaksi rokotusta takana odotan koska pitää ottaa kolmas piikki terv tepivaari

 5. Kieltämättä rokotusprojekti on sujunut erinomaisesti, päinvastoin kuin moni muu. Siihen on myös hyvä syy: sen ovat saaneet tehdä paikalliset asiantuntijat, jotka tuntevat alueensa, resurssit, tilat, ihmiset. Valtion tasolta on hoidettu vain jakelu. Se on fiksua yhteistyötä.

  Toinen piikki vähän päästä, pitää taas käydä ostamassa vähän konvehteja hoitajille vietäväksi. Mieluummin veisin lapun ”maksan 500 euroa lisää veroa että saisitte parempaa palkkaa” mutta eipä moinen onnistu.

 6. Mä menin paikalle jo 45 min etuajassa. Ajattelin lukee lehtiä odotellessa. Vaan ei ollut lehtiä. Vaan kas heti pääsi-oli niin vähän sakkia.

 7. Hyvin sain molemmat piikit, eikä ollut mitään oireita.

  Minun mielestäni Suomessa on rokotettu liian hitaasti – vieläkään ei ole rokotettu kuin neljännes suomalaisista, jotka on tarkoitus rokottaa.

Kommentoi