Vasurien talousymmärrys loistaa – lisää menoja miljarditolkulla, mutta tuloista ei ole aavistustakaan

https://www.is.fi/politiikka/art-2000007934483.html

”HS: Marinin kehysriihiesitys lisäisi valtion menoja ensi vuonna lähes miljardilla”

Miljardi ensi vuonna ja toinen seuraavana.

Menoja lisätään miljarditolkulla, mutta tuloista ei ole aavistustakaan.’-

Talousmatematiikan mukaan muo miljardit joudutaan keräämään verojen korotuksina, koska menojen vähentäminen ei punavihreältä hallitukselta millään tavalla onnistu.

Onneksi seuraukset ovat sitten seuraavan hallituksen syytä, kun se demujen ollessa oppositiossa on syypää demujen, vasurien ja virheiden tekemiin päätöksiin.

9 vastausta artikkeliin “Vasurien talousymmärrys loistaa – lisää menoja miljarditolkulla, mutta tuloista ei ole aavistustakaan”

 1. Lisää velkaa ja pulleampaa julkista sektoria, kuten jo totesin Arvin ”Hevosmiesten tietotoimistoon”, mitäpä muuta voisi edes odottaa, kun vasemmisto on vahdissa.

  ”Nyt tulee rahaa, eikä velkoja tarvi maksaa”…mikä voisikaan mennä pieleen ?

 2. Sipilän hallitus otti reilusti velkaa. Nyt ottaa uusi hallitus velkaa ja velkaa ottaa myös sitä seuraava olipa se täys poroporvarihallitus tai ei. Sitä seuraavakin ottaa velkaa. Myös USA ottaa velkaa tähtitieteellisen vanhan velan päälle.

 3. Jos Kiinalla on 300% enemmän velkaa kuin maan BKT on niin ei muuta kuin pistetään paremmaksi, kuka näitä enää seuraa 😆👍

  1. Mario Draghi on arvellut, että jo riittää.
   Mitkähän ovat Venäjän valtion taseet, ja kuka on velkoja? Oligarkitko?

   1. Mitä sitä lypsävää lehmää lopettaa?
    Kyllä Italia vielä moneen kertaan saa meiltä rahaa lypsetyksi.

 4. ”Lööppipaskanjauhajat” voisivat lukea uutisia esimerkiksi Marinin ”kompromissiehdotuksesta” ja sen menolisäyksistä räksyttämättä muille.

  1. Mitä ihmettä keskeneräisistä asioista jauhetaan täällä. Kaikki tulee olemaan kompromissia eri puolueiden kesken. Eikä kokkarit ja persut siihen ratkaisuun osallistu muuten kuin suun soittamisella.
   Kysymys on todella lööppiuutisoinnista nyt !

   1. Jälleen ei mitään uutta HK:ta aiheeta – pelkkää muiden morkkausta.

Kommentoi