11 vastausta artikkeliin “Virheet ovat vauhdissa”

 1. Vihreitten juttuja lukiessa kannattaa ottaa ennakko-olettamaksi pyrkimys Suomen ja suomalaisten tuhoamisesta. Pääsee nopeammin juonesta kiinni.

 2. Tuossa nuorissa on kaikista puolueista ei pelkästään vihreistä ja me vanhemmat olemme kantaneet vastuumme
  Emme ehkä kärsi tilanteesta niin paljon kun ei tarvitse enää juosta kapakoissa yömyöhään
  muttei nuortenkaan pidä elää vastuuttomasti silti nuot lapin hiihto reissutkin on niin ja näin eivät ole tarpeellisia kellekkään
  Voimme ainakin vielä sanoa ei ole tullut korona tartuntoja meidän taloissamme ja hyvä niin koska asukkaat ovatkin moni saiiraita vanhuksia valta osin
  Mutta kyllä meidänkin on ruokaa satava ja sitä pitää hakea riskin päälle koska ei sitä tunnu meille tuovan kukkaan
  Ei edes oven taakse terv tepivaari

 3. Ei asiaa voi ymmärtää muuten kuin niin, että Kari ja muu yltäkylläisyyden aikana elänyt ”kaikki heti mulle nyt” -polvi ei kestä, jos se etuoikeutettu elämä ei saakaan jatkua kaikkine etuineen.

 4. Kyseinen asia on hyvä esimerkki yksinkertaista paljon monimutkaisemmasta problematiikasta, jossa oman alansa asiantuntijoiden lausunnot ovat keskenään vastakkaisia, mutta aivan yhtä hyvin perusteltuja.

  Rajoitteiden löysäämisen ja kiristämisen epäsuhdetta selittää osin rajoitteisiin liittyvät epälogisuudet, ellei jopa toisiensa kumoamiset.

  Toisaalta hallituksen koronastrategia itsessään mahdollistaa hyvin toisistaan poikkeavat tulkinnat, mutta joidenkin mielestä hallitushan on täysin erehtymätön asiassa kuin asiassa.

  1. Onhan se noinkin, mutta tilanteessa, missä HUS:n alueella homma on karkaamasta käsistä, ei mikään järki puolla lieventämisiä.
   On toki epäloogista, että kapakoissa voidaan ryypätä samaan aikaan, kun liikuntaharrastuksia rajoitetaan.
   Valitettavasti ei ole edes teoriassa mahdollista laatia kaikkien mielestä oikeudenmukaisia ohjeita, joten jonkin epäloogisuuden takia ei pidä tehdä tilannetta huonontavia päätöksiä jonkun muun suhteen.
   Lapsissa ei kuulemma ole paljoa tartuntoja, mutta silti altistumisia kouluissa on.
   Lapsissa tauti on lievempää, mutta – ihan yllättäen – tartunnat kotona tartuttavat myös niitä aikuisia ja tosiassa lapsetkin tuovat sitä tartuntaa koteihin.
   Kun nyt 3/4 HUS:n alueen tartunnoista on sitä ärhäkämpää brittimuunnosta, lienee selvää, että sen leviämistä pitäisi koittaa estää mahdollisimman tehokkaasti.

   1. Aika erikoinen epäpyhä allianssi on kyseessä kun siihen kuuluu vihreitä, Arhinmäki ja Vapaavuori. Kokoomuksen Terhi Koulumies sen sijaan erosi Helsingin kaupunginhallituksesta protestina sille mitä hän kutsuu ”Tegnellin linjaksi” ja pyysi Marinia laittamaan Vapaavuoren porukan kuriin.

    1. Tämä on vaikea asia:

     https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/sanna-marin-piti-lahiopetukseen-palaamista-vastuuttomana-nyt-eri-mielta-on-myos-husin-ylilaakari-nuoret-tapaavat-toisiaan-joka-tapauksessa/8070864#gs.tosj6t

     Sillä vähäisellä ymmärryksellä, jonka itse asiasta omaan, en kyllä osaa valita sitä pienempää pahaa.

     On kaksi huonoa vaihtoehtoa joista valita se vähemmän huono ja kun asiantuntijoiden lausunnot ovat perusteltuja sekä puolesta, että vastaan,niin aika, joka sekin on vähissä on ainoa tekijä, joka voi antaa oikean vastauksen siihen oliko linjaus oikea vai vai väärä.

     P.s. Joku vielä sanoo, että politiikka ei ole oikeaa työtä.

 5. Ei se mitään työtä ole ei sitten mistään kohtaa
  Ja Helsnki saa vedellä itse mitä haluaa mutta jos alkaa tartuttamaan muita Suomalaisia saa kyllä rapaa slmilleen
  Mutta noinkin on nyt voinut jo käydä kun Helsiiläiset pierupeät muka kärsii

  Varmaan yhtä paljon kärsii työttömän lapsi kun isä ja äiti kumpikin ovat vailla työtä ja tuloja terv repivaari

Kommentoi