Kesäaamu.

Tässä kävimme Mirrin kanssa lehden haulla; ah miten hienoa helteiden jälkeen ja raikasta (+11,5), tämä kesäaamun ilma onkaan. Nyt jo hieman hämärämpää, pian taas otsalamppua tarvitaan.

Kaurislauma haukkui meidät pataluhaksi kun julkenimme häiritä heidän aamuhämäriä puuhiaan. Neljä näkyi olevan.

Vuorokauden aamutunnit ovat vuorokauden hienoimpia helmiä, vuodenajasta riippumatta.

Henkilökohtaisesti minusta olisi päivän pilaamista, ellei aamulla heräisi aikanaan. Markkinakauppiasaikani reliktinä, jäänteenä ovat nämä automaattiset aikaisherätykset ilman herätyskelloa, asiallisesti ottaen se kello pilaisi osittain aamun; luontainen päivärytmi se on jotain.

3 vastausta artikkeliin “Kesäaamu.”

  1. Tänään nukuin yllättäen seitsemään. Vilma hyppäsi heti liiterin vintiltä pyörimään hiekassa. Kyllä viileämmät aamut ovat mukavia ja kisut myös tykkäävät. Sinun Mirrillä kun on musta turkki, niin ei taida auringossa helteillä viihtyä. Vai niin teki kauriit teille, hauskasti kerrottu.

  2. Joo, tiedän tarkkaan, että kun aurinko näillä ilmoilla nousee tuon metsänreunuksen yli; muutaman minuutin makoilee tuolla rappukiveyksellä, sitten saunakamariin, kun ovet tähän aikaan vuodesta ovat saunakamariin auki, Mirrillä on vapaavalintaista; saunakamariin vai ei sitten.
    Kaikenlaisia koneita jos autojakin Mirri kammoksuu, puhumattakaan vieraasta pihassa kävijästä.
    Se vaan opettaa lähes jokainen päivä uutta kissoista, tai oikeammin Mirristä.

  3. Rakastan aamuhetkiä silloin kun on vileempää ja voi nautta aamukahvinsa parvekeella oikeammin partisilla kun asun maanpinnassa samalla vokin sitten kuunnella linnun laulua kun ne alkaa heräilemään uuteen päivään
    Itse herään vähän vaille viis terv tepvaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *