Mietteitä Mirrin touhuista.

Sitä kun tuon Mirrin kaikkia touhuja tulee seurailtua, merkille on tullut pantua, että se tuo Mirri kyllä nukkuu melko tehokkaasti nuo yön tunnit, ani harvoin se kyllä noissa kamerakuvissa yön tunteina esiintyy.

Tänä aamuna taas postilaatikolle mennessä, teki varsinaisen tiikerihypyn ja toi silminnähden ylpeänä entisen jyrsijän, siis jyrsijävainajan näytille; ei syönyt, vaikka aamiaistarpeet tälle aamulle olivat vielä taskussani.

Mirrillä muuten on melko pätevä tapa painostaa vaimoani antamaan herkkupalan. Se pyörii vaimoni ja ulko-oven edessä niin kauan kunnes vaimo antaa sille terassilla olevasta laatikosta semmoisen herkkupussukan, vasta sitten vaimo pääsee sisälle. Minuun Mirri ei koskaan moista metodia harrasta.

Semmoinen se Mirri, uskollinen kaverini.

7 vastausta artikkeliin “Mietteitä Mirrin touhuista.”

 1. Ihana Mirri. Miettii juuri noita kuulokkeita, että mitä vartenhan ne ovat:) Mirri osaa vedota naisiin:))

  1. Monasti tosiaan olen ihmetellyt Mirrin kiinnostus ja juuri ajoleikkuriin, ei mönkijä sitä erityisemmin kiinnosta.
   Mitenkäs se Sinun Vilmasi, onko osoitanut kiinnostusta tekniikan suuntaan.
   En muuten ole koskaan ennen Mirriä niin kovinkaan perusteellisesti perehtynyt kissojen käyttäytymiseen; erilaisia persoonia ne kuten me ihmisetkin. Olihan meillä jo vuosia sitten pihavieraana ja on tietysti vieläkin se tuo Wanha Mirri, Säännöllisesti tulee ruokailemaan päivittäin.

 2. Noinhan ne tekee koiratkin tulee eteen ja tuijottaa suoraan silmiin enkö saa tänään ruokaa no mitenkäs ne muuten osaa ruokaa pyytää
  Kaken kaikkiaan eläin on ihmiselle paras kaveri olipa se vaikka vuohi taikka kana terv tepivaari

 3. No ei kana ole tyhmä lainkaan ja siksi toiseksi kun se pihassa tonkii on aika lailla ihme hommia aina se silti madon löytää
  Mulle eläimen hyvin vointi on aina ollut asia n ykkönen kun vastuulla on esim kissa koira mikä hyvänsä maatilankin eläin ne pitää hoitaa ja kunnolla terv tepivaari

 4. Se, joka kirjoittaa tyhmä kuin kana, näkee tyhmän kanan peilistä.
  Minulla on ollut vuosikymmenet näitä alkuperäisiä maatiaiskanoja, Itä-Suomen punainen, se on todella viisas ja älykäs kana.
  Kana muuten oppii, siinä missä koirakin; ruotsalaisten tutkijoiden kertomaa. Kanaa ei voi kouluttaa kuin koiraa ns ”pässinäksiisillä”, eikä se metodi ole kovin tehokas koirankaan opetuksessa.
  Minkään eläimen opetuksessa, pätee myöskin ihmiseen, pakkoon perustuva opetus ei tuo pysyvää tulosta, kuten positiivinen opetus puolestaan tuottaa.

 5. Olipa tänä aamuna Mirri onnistua tempullaan, asettui lehtilaatikolla poikittain kantapäitteni taakse ja kun olin ottamassa askelen taakseppäin; vähällä oli, ettei Mirrin kepponen onnistunut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *