Parturihinnat Suomessa ja muualla.

Varsin normaali hinta parturissa on(hiusten pesu pakkosyötetty)  40-45€, jos siihen lisätään parran siistiminen, helposti yli 50€.

Meidän paikallisessa parturissamme on tuo tukanleikkuu ja parran siistiminen n 35€.

Eestissä kun käyn vakipaikassani; tukanleikkuu ja parran siistiminen 20€ ´parturille tippiä 5€ jos on aihetta. Siinä se.

10 vastausta artikkeliin “Parturihinnat Suomessa ja muualla.”

 1. Kallosta on nykyään.
  Jos pidät pidemmän parturitauon, laskuttavat vielä ns. uudelleenmuotoilulisän lähes kympin.

 2. Mieluummin kotimaiselle enemmän työstä kuin hänelle veromarkkoina jouten olosta.

 3. Kävin juuri kolmisen viikkoa sitten Porin Prisman parturissa ilman ajanvarausta leikkauttamassa pystytykan (koronatukan) tilalle ja hinta oli 25 €.

  1. Kalle, tuo hintahan voisi periaatteessa olla jopa 60 € ihan hinnaston mukaan, mutta kun on osaava pystytukan leikkaaja, joita on muuten nykyään todella vähän, niin hommaan ei kauan mene ja siksi hintakin oli noin halpa.

   Millin terällä sivut ja takaa kaikki pois ja päältä edestä 40 millistä laskemaan taakse 10 milliin ja se on siinä.

   Ajelin aiemmin itse monta vuotta ja armeija-aikana leikkasin kymmeniä kertoja palveluskavereiden tukkia munkkikaffeen hinnalla, mutta nivelsairaus ei enää mahdollista, harmi sinällään.

 4. Leikkautan hiukset tyttären tyttärellä ja annan 100,- sillä hänellä on pieni palkka vakityöstä.

 5. Kotiparturi on leikannut tukan meilläkin ja minä itse etupuolen parran. Nyt vaan ei ole kummassakaan mitään leikattavaa, kyllä sytostaatti on pitänyt huolen niistä. Nyt tosin alkaa olla sentin pituinen hento sänki parrassa. Tukasta ei ole mitään tietoa, ainakaan vielä.

Kommentoi