Pirkan blogit.

Olen jo melko pitkäänkin miettinyt; mitä minä nyt oikeastaan näillä sivustoilla teen.

Saatan pitää ehkä pitkänkin tauon ja sitten katsoa missä mennään.

Nykyisellään sivuston anti ei kyllä minua tyydytä. Näyttäisi monen muunkin blogistin kanta olleen samanlaatuinen; kato on ollut melkoinen.

 

24 vastausta artikkeliin “Pirkan blogit.”

  1. En tiedä kuinkas lienee, mutta täällä päin maata ei taida keskustelu kiinnostaa. Aamulehtikin taisi sitä aikoinaan yrittää viritellä. Ei sytyttänyt ketään. Tai sitten kirjoittelevat isommilla foorumeilla.

  2. Noin on mennyt ja en lainkaan pidä suurena ihmeenä siihen vaikuttaa ne jotka ovat fanaatikkoja eivät hyväksy sitä että Suomi on moni puolue maa
    Nyt tuo vanha Uuden Suomen blogi sivusto on Aamulehden no tosin Aamulehti on sitten Erkon lehdistön omistama terv tepivaari

  3. Elä nyt Kalle meitä jätä. Olet lähes ainoa jota seuraan tiiviisti ja täytyyhän minun ja Mirjamin saada tietoa Mirristä, kanoista ja muusta pihan elämästä. Ne ovat Pirkan blogin parasta antia.

  4. Täällä on juuri kuten monena menneenäkin kesänä, vauhti hiipuu ja väki vähenee. En tiedä mitä, mutta jotain muuta väki näillä helteillä tekee. Moni varmaan vilvoittelee jo viileissä vesissä, jos ne yleensä vielä ovat edes lämmenneet.

    Minä uskon, että loppukesästä, syksymmällä moni vertyy uudestaan kirjoittelemaan tännekin. Nyt ei oikein voi muuta tehdä, toivottelenpahan vaan hauskaa juhannusta ja pysykää pinnalla.

  5. Minkähän takia näitä ”minä lähden nyt pois” blogeja saa lukea aina tasaisin väliajoin.

    Kun lähtee niin lähtee. Mitäs sitä kaikelle kansaa julistamaan.

  6. No ei sitä tarviikkaan mutta saa tehdä samoin blogin asiasta koska eihän tuo ketään loukkaa
    Ja kuten Pentti tuossa ylempänä kesällä on hiljasempaa koska moni on mökillään ainakin viikon loput terv tepivaari

  7. Tämä on sellainen ”kansanradio”, erona vain se, että sillä on osallistujia ja kuuntelijoita tungokseen ssakka. Täällä vain kymmenkunta kirjoittajaa kinaamassa keskenään.

  8. No se kinaaminen on ollut aina tapana Tampereella ei minulle ainakaan mitään uutta
    eikä siitä tavasta taideta saada loppua onko edes tarvetta sillä kun on myös hyvätkin puolensa vaikka ei sitä aina huomata
    Meillä kunnan valtuusto ollut jo pitkään yhden paikan varassa niin taitaa olla edelleen
    Nyt ne paikka luvut meni kokoomukselle eduksi mutta siihen on nyt vaan totuttava ja hyväksyttävä asia
    mutta en minä lopeta kirjoitteluani terv tepivaari

  9. No, pitäähän peruuttaa ja vahvasti: en ole puolta sanaakaan maininnut blogisivustolta eroamisesta.
    Joillain vaan on nyt luetun ja ymmärretyn kohdalla melkoinen aukko.
    Tarkoituksenani oli pitää kohtuullinen tauko kirjoittelussa ja sitten katsella ilmapiiriä.
    Sen edelleenkin olen ajatellut pitäväni.

    1. Kalle, sehän asia ei täältä PB:stä mihinkään poistu, kirjoittipa mistä vaan, koska muutama henkilökohtaisesti vastustaa kaikkea ihan vaan sen vuoksi, ettei ole persu.

    2. Kiitos kun Mirrin ja kanojen seikkailut jatkuvat ja ennen kaikkea miten sinun ja Mirrin ”suhde” jatkuu. Mirrissä kun on jotain ainutlaatuista ja hellyttävää.

      1. No, tänä aamusella kävin poikkeuksellisen aikaisin tuolla postipolulla, kello taisi olla hiukan yli kolmen. Mirriä ei näkynyt missään, huutelin, ei havaintoa. Toisaalta Mirrin tavat hyvin tietäen, jos sitä nukuttaa, sehän nukkuu, huutelit vaikka minkälaisella ämyrillä. Laitoin siis nuoren herran aamiaisen perkuupöydälle.
        Kun kello tuli siihen normiaikaan n varttia yli neljän; Mirripä olikin syömässä aamiaistaan ja jatkoi sieltä perkuupöydältä päivystämistään tunnin verran kunnes tuli rapputerassille pötköttelemään; ajatteli kait, kai se äijä sieltä tulee, kunhan kärsivällisesti odottelen.

  10. No, minähän en ole mikään persu; en muihinkaan puolueihin kytkeytynyt. Vähintäänkin vasemmistolaiseen ajatusmaailmaan kyllä totean kuuluvani.

  11. Heikki, minkähän takia olet niin kovin negatiivinen ja vertaat milloin johonkin ”Kansanradioon” ja poliittisiin puolueisiin. Kyllähän tämä sivusto elää ihan omaa elämäänsä ja on juuri sellainen mitä me siitä saamme aikaiseksi. Sivuston sisältö on pelkästään meistä kiinni ja juuri siitä miten me sen näemme.

  12. Yritetään hiukan muuttaa sisältöä ja ilmapiiriä, jos hiukan väki lisääntyisi. Täällä kuitenkin on rajat aika leveällä, eli kirjoittaa voi melkein mitä tahansa, kunhan on on hyvien tapojen ja sääntöjen mukaista.

    1. Idea ”lisälevikille” on se, että tämän sisältö leviäisi johonkin laajalevikkisempään mediaan. Jokunen täällä, niin kuin minäkin joskus panen FB-sivuille. Mutta tätä PB:tä ei tunneta käytännössä missään. Itsestään tämän lukijamäärät eivät kasva.

  13. Mielenkiintoinen asia sinällään; kun kirjoitin, aion pitää taukoa kirjoittelussani.
    Oitis levisi mielipide; minä aion poistua Pirkan Blogilta, siis varsin monella blogistilla tuo luetun ymmärtäminen ei aivan liene hanskassa.
    Toisaalta, kun tämä tähän meni; kirjoittelen mutta ehkä hieman säästeliäästi ja avauksia valikoiden.

  14. Täällä näitä taistelupareja löytyy. Kaikesta huolimatta Kallelle hyvää kesän jatkoa ja palaat sitten kun palaat.

  15. Puolella Tamperelaisista on tuo etteivät ymmärrä selvää tekstiä lainkaan ja siksi tulee taistelu pareja
    Kokonaan eri juttu on tuo politiikka jota ne käsittelee hullun ottein itse politiikasta heillä ei ole hajuakaan terv tepivaari

  16. ”Olen jo melko pitkäänkin miettinyt; mitä minä nyt oikeastaan näillä sivustoilla teen. Saatan pitää ehkä pitkänkin …”

    Ei tämä nyt ole ihan pelkkää tyhmyyttä ja väärinymmärrystä, kyllä Kalle aika suoraan sanoo mitä on ajatellut ja suunnitellut. Mutta se siitä ja loput kirjeessä.

    Minä olen yrittänyt saada selvää siitä mikä on tämän sivuston taustatiedoissa. Kyllä sitä liikennettäkin näkyy olevan, jostain syystä vain ei tunnu takertuvan tilastoihin. En kyllä ihan varmaksi ymmärrä oikein, pitää pyytää Ylläpito pyytää kertomaan asiat oikein.

    1. Kesä onkin ehkä vähän hiljaisempaa aikaa kirjoittelun suhteen. Itse vietän nyt aikaa mökillä ja siinä on monenlaista puuhas, käytännön hommia pihalla. Läppärikin on kotona, aurinkosähkö ei oikein riitä sille ja on hyväkin olla vähän vähemmän netissä. Ikkunasta näkyy kaunis maisema järvelle missä voi nähdä luokkia uimassa auringonlaskussa. TV sentään on mutta siitä on tullut katsottua lähinnä vain MM -kiekkoa ja EM- jalkapalloa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *