Se korona.

Kolme päivää sitten luku 117, nyt 269, josta HUS:n osuus 159.

Aletaankohan keräämään vappuhillumisten satoa? Näilläkin alustoilla noita kokoontumisia mm Helsingissä sekä kuvia yksityisbileistä, milloin missäkin; ”ei oltu kaverin kanssa pitkään aikaan ryypätty”, joten …!

Toivon mukaan aavistukseni ovat väärät ja virheelliset.

7 vastausta artikkeliin “Se korona.”

  1. Vapun vaikutus pitäisi alkaa näkymään näinä päivinä ja jatkua noin viikon eteenpäin.

    Rajoja availlaan työmatkaliikenteelle, mitä siitä seuraa?

    Koulujen päättäjäiset ovat edes ja jo mainittu juhannus.

    Kesän toki pitäisi itsessään vähän hillitä viruksen voimaa vaan mene ja tiedä millainen on seuraava muunnos, joka löytyy.

    No itse ei voi kuin toimia kuten tähänkin asti, eli maskia naamalle kun jossain käy ja niiden käymisten rajoittaminen minimiin.

    Eikä se toisen rokotteen saaminenkaan paljon tilannetta ainakaan omalta kohdalta muuta, mutta sitä odotellessa.

  2. Nyt jo alkaa näkyä, ainakin meilläpäin kohtuullista herpaantumista mm kauppa-asioinnissa. Ei desinfioida käsiä, maski jos käytetään edes, tungetaan kaupan ulkopuolella taskuun; saatan arvata, miksi?

  3. Olihan testejä eilenkin käsittääkseni yli tyhat, siitä neljä tartuntaa oli todella vähän. Nyt 18 tartuntaa suuremmasta määrästä ei ole kovin korkea sekään mutta toivottavasti tuo vastuuton vappuhillunta ei tosiaan ala taas nostaa lukuja.Lähipäivinä se näkyy.

    Juhannuksesta en ole kauhean huolissani koska rokotukset etenevät ja jos luvut sitä ennen painuvat eikä suuria tapahtumia vielä sallita niin en olisi kauhean huolissani.

  4. Kyllähän vapun bilekuvat, mm miesten/naisten kaulailukuvat, kuvat mm Helsingin eri kokoontumispaikoista; ihme jos eivät tartunnat leviä.
    Tänään tartuntakäyrät selvässä nousussa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *