Apineeraisimmeko muita pohjoismaita?

Lipposen Paten ja Jaakonsaaren Lissun puheista olen ymmärtänyt, että meidän kannattaisi apineerata muita pohjoismaita.

Kai meidän sitten pitäisi heti huomenissa ilmoittaa Brysseliin siirtyvämme omaan valuuttaan.

Jospa em. kaksikko haluaisi meidän apineeraavan erityisesti pohjoismaisia sosialidemokraatteja. Jotta voisimme apineerauksen suorittaa, niin kai meidän pitäisi ottaa selvää siitä, mitä pohjoismaiset sosialidemokraatit puuhastelevat.

Kommenteissa tutkailen Tanskan, Norjan ja Ruotsin sosialidemokraattien virtauksia.

18 vastausta artikkeliin “Apineeraisimmeko muita pohjoismaita?”

    1. Noiden kahden ideologian mukaan meidän pitäisi ottaa mallia holtittoman elintasoturistimassan ottamisessa.

    1. Yleissivistystä omaavana katson velvollisuudekseni huomauttaa, että kyseessä ovat eri Pohjoismaissa kymmeniä vuosia hallitusvastuussa olleet puolueet, joiden kokemuksista Lipponen ja demarien pitkäaikainen meppi, Jaakonsaari, varmaankin tahtovat meidän ottavan oppia.

      Toki voimme olettaa, että heillä on ollut aukkoja yleissivistyksessä suositusta antaessaan.

  1. Loogista, kun kerran apinoimme Ruotsia, niin tehdään se oikein kunnolla:

    ”Kai meidän sitten pitäisi heti huomenissa ilmoittaa Brysseliin siirtyvämme omaan valuuttaan.”

    ****************************************************************************************
    Alla anaaniloogista länksytystä:
    ”Sama virsi, samat nuotit, samat sanat, sama änkyräporukka laulaa ”Impivaaran ihanaa” väärällä nuotilla”

  2. Miehittä valtion kanssa ei pidä veljeillä missään asiassa terv tepivaari

  3. Ruotsin demarien johtaja näkee maahanmuuton ongelmalähteenä työttömyyden (joka eurovaluutalla voisi olla suurempi riippuen ay:sta).
    Ja Löfven syyttää myös segregaatiota eli väestöryhmien eriytymistä toisistaan. Täällä surut ovat eristäytymisestään huolimatta melko rauhallisia, vaikka Vaasassa vähän tapellaankin vähän samaan tapaan kuin impivaaralaiset ja toukolalaiset keskenään.
    Meikämannen mielestä suurin levottomuuksien aiheuttaja on kulttuurien ja arvojen eroavuudet. Rajapinnassa syntyy arvokaaos ja levottomuudet

    https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cd875642-08a3-437d-9c57-bb16d580d90a

  4. Raukat vain menköhöt merten taa Suomi on vapaa maa voit muuttaa koskaa itse haluat terv tepivaari

    1. Ei voi muuttaa koska haluaa, olet saanut väärää tietoa. Mutta Islanti näyttää oleva avoin ainakin pohjoismaisille.

  5. No en ole saanut mutta mikäs laki kieltää Suomesta poistumista tietääkseni ei mikään terv tepivaari

  6. Juuri noin asia on me olemme Suomalaisia emme mitään muuta
    Sen vuoksi nuoret miehet lähti mm Logstetiin partio poika koulutukseen tosin se oli jääkäri oppia mitä saivat
    Ja siihen perustuu Suomen puolustusvoimatkin tuo tapahtui v 1915 n 1850 miehen voimin ja he paasivat Suomeen v 1918 alku puolella helmikuussa 25 päivä josta tuli sitten jääkäri päiväkin
    Erään jääkäripataljoona 4sen ruokalan seinässä Hämeenlinnassa Linnan kasarmilla luki ei ole kaikkia poikia jääkäriks suotu
    Ja ne jannut oli Suomalaisia kaikki ja jälkipolvessa siellä palvelleena tunnen että olen itsekkin Suomalainen kokonaan terv tepivaari

    1. Kommunisteista nopeaälyisin?

      Vaan koska mahtaa honata, että kommunismi on alun alkaen tähdännyt maailmandiktatuuriin, jossa isänmaamllisuus ja kansalliskulttuuri ovat kirosanoja.
      Leninistit yrittivät hävittää venäläisen kansankulttuurin kirkkoineen ja tehdä siitä globalismin tehopyssyn. Aluksi pyyhkäisivät työväen vallankumoukselliset tieltään.

  7. Sukupuolentutkimus (entiseltä nimeltään naistutkimus, joka käytännössä on edelleenkin naistutkimusta) on pseudotiede, jota mm. Jordan Petersen kritisoi purevasti megasuosion saaneessa kirjassaan ”12 elämänohjetta”.
    Kyseisen presudotieteen valtionrahoitus on Norjassa lopetettu, joten seuratkaamme perässä!
    Jk. naisturtkimus liittyy tiiviisti sosiaalidemokratiaan.

    ”Norjassa sukupuolentutkimuksen tutkimusprojektin valtiontukea
    ei jatkettu vuonna 2012 Tiedeneuvoston ehdotuksen mukaisesti. Asiasta vastaavan ministerin mukaan syynä oli budjetin tiukkuus, mutta yleisesti arvellaan, että varsinainen syy oli kansallisen televisiokanava NRK:n tuottaman Brainwash-ohjelmasarjan nostattama keskustelu konstruktionistiselle tutkimukselle ja tasa-arvopolitiikalle myönnetyn tuen tarpeellisuudesta. Pohjoismaiden ministerineuvosto lakkautti myös vuoden 2011 lopussa Oslon yliopiston yhteydessä toimineen pohjoismaisen tasa-arvotiedon keskuksen, NIKK:n.

    Parodia-artikkelit.
    Vuonna 2018 paljastui, että tutkijat Helen Pluckrose, James Lindsay ja Peter Boghossian olivat lähettäneet naistutkimuksen ja sen lähitieteiden lehtiin tekaistuja artikkeleita, joilla he halusivat osoittaa näiden alojen tieteen tekemisen ongelmat. He kirjoittivat 20 artikkelia ja saivat näistä läpi 7. Artikkeleissa oli muun muassa uudelleenkirjoitettu pätkä Adolf Hitlerin teoksestaTaisteluni sekä artikkeli, jossa lihavuutta verrattiin kehonrakennukseen. Huijauksen paljasti The Wall Street Journal -lehti.”- Wikipedia.
    —————————————————————————————
    Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen on ollut ja on edelleen kansanedustaja Päivi Räsäsen kimpussa vuosia vanhoissa jutuissa, joissa Päivi Räsänen on lainannut tekstikatkelmia Raamatusta esittääkseen vastalaeusenäkemyksensä gender-politiikasta (vapaasti suomennettuna homolobbauksesta).
    Toiviaisen mukaan Räsäsen puheet ovat vihapuhetta.

    Saapi nähdä milloin valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen rupeaa penkomaan feministisen Tulvalehden ex-päätoimittaja Anne Moilasen vihapuheita miehiä kohtaan, joita Moilanen lappoi roppakaupalla paitsi Tulva-lehdessä myös mm. Seura-lehden kolumneissa sekä Tarja Halosen ollessa presidenttinä myös Yle-radion keskusteluohjelmassa ”Tulta-munille!”
    Moilanen mairitteli toista sukupuolta olevia mm. sanomalla heitä yksiaivoisiksi gorilloiksi ja kalapuikkoviiksiäijiksi, jotka hikoilevat sian lailla paneskellessaan nuoria neitoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *