7 vastausta artikkeliin “Aika kovaa tekstiä”

  1. Siis hyvä että asioista puhutaan ja tuodaan esille pahin mahdollisuus, miehitys ja sissisota. Sitä Venäjä ei kestäisi, voimavarat ja aika kaataisi Venäjän invaasion lopulta.

 1. Kyllä Venäjä pystyy tuhoamaan koko Ukrainan – mutta onko se heille riittävä tulos? He onnistuvat valloittamaan ja tuhoamaan, mutta eivät he siitä koskaan saisi ehjää maata aikaiseksi.

  Toisaalta, jos kyse on vain Putinin egosta ja kaverin vintti alkaa olemaan pehmennyt, ehkä häntä ei tippaakaan kiinnosta muu kuin sotiminen.

  1. Niin, pystyy valloittamaan muttei pysty pitämään. Menisi vaan kokeilemaan ja Venäjä kaatuisi siihen vuosia kestävään sotaan…kauppasaarossa olisi sen jälkeen lännen puolelta sekä kassa sulaisi

 2. Sopiihan sitä yrittää noita sotia vaan silloin länsi asettaa todella tehokkaita pakotteita. Eiköhän tänään asiasta ilmoittane herra Biden videoneuvotteluissa.

  1. Sen neuvottelun haluaa kyllä nähdä. Taitaa jenkkien kanavalta löytyä lähetykset siitä.

 3. Ei kai ne ole aivan julkista kamaa. Siinä 2 maailman pamppua keskenään neuvottelee ja sopii mitä sopii. Aikanaan ilmoitetaan mitä sanoivat. Ei ne kaikkee kerro julkisuuteen.

Kommentoi