Allahut riehuu Britanniassakin

Tämä rauhanuskonto tuo lisää rauhaa nyt puukon avustuksella, näitä lisää Suomeenkin ja jokin muukin vähentää asukkaita kuin korona. On tämä kummaa sakkia.

Poliisi: Britannian konservatiivi­kansanedustajan David Amessin puukotus oli terroriteko https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008338087.html

”Poliisin mukaan tutkintojen alkuvaiheessa on selvinnyt mahdollinen islamistiseen ääritoimintaan yhdistetty motiivi. Tutkintaa johtaa terrorismin vastainen yksikkö.”

Briteissä on nyt nämä ”allahut” ottaneet poliitikot kohteekseen. Milloin Suomessa alkaa sama harrastus, sekä saako siitä sitten edes puhua, tuskinpa….

10 vastausta artikkeliin “Allahut riehuu Britanniassakin”

 1. Eipä se islamistinen terrorismi mihinkään kadonnut ole, koska emme kuitenkaan mitään ole asialle tehneetkään.

  Mutta hyvä osoitus taas brittien menosta: siellä on varmaan tusina valvontakameraa per kansalainen, on käytösanalytiikkaa ja kasvontunnistusta joka nurkassa – mutta eipä tällekään voinut mitään.

    1. Monesti olen Englannissa käynyt. Aseen ostaminen siellä on lähes mahdotonta, kauppojen veitset on sellaisia joissa ei ole terävää kärkeä ja niitä ei ole vapaana hyllyillä tarjolla, poliisi näkyy hyvin katukuvassa, partioita on hyvin. Silti tämä ei estä näitä jihadisteja ja muita epäkurantteja tyyppejä tekemästä tekosiaan.

     Ainut vastaus on että ei näitä pidä tänne ottaa, eli kun puhutaan Suomesta. Miksi vaikeuttaa omaa elämää. Nähdään miten menee nyt noissa Scandinavisssa naapurimaissa ja mm Saksassa, Ranskassa, Englannissa yms.

 2. Onko sillä paljonkaan väliä saako kaupasta veitsiä jos ei saa ne tekee viidakko veitsensä itse
  Raudan pätkiä siellä saa ja ei sen terän taonta monimutkainen asia ole pieniä eriä tulee nopesti
  Takomalla ne veitsensä tekee tuleen rauta ja sitten nuijimaan kyllä siitä veitsi syntyy
  Etupäässä tuo on boriksen onkelma terv tepivaari

  1. Kuitenkin kaupasta saa ostettua mm biljardi keppejä ja kyllä niillä saa henken toiselta niin halutessaan
   Suomessa keppiä ei saa kuljettaa ilman omaa pussiaan julkisella paikalla terv tepivaari

 3. Jos ei muuta niin kyllä sieltä mm biljardi keppejä löytyy kyllä sillä saa toisen kuolemaan niin halutessaan niitä on kaupat täynnä
  Suomessa muuten keppiä ei saa julkisella paikalla kuljettaa ilman pussiaan terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *