Asiaton ja tietämätön itsehyväinen blogisti

Näilläkin alustoilla on aika narsistinen ja tietämätön blogisti joka haukkuu toista tietämättä asioista juuri yhtään mitään. Syyttäen toista mm että hänet on irtisanottu työpaikastaan ja että hän ei tiedä työnteosta mitään? Tälläinen harhaoppinut henkilö pitäisi pistää näilläkin alustoilla bannaan!

Ei riitä että ikää on, ei riitä että omasta mielestä kokemusta on, toisen aliarvioiminen ja haukkuminen kertoo heikosta itsetunnosta ja toisten aliarvioimisesta. Tämä eräs tuntee itsensä tästä 100% varmasti.

Pistäisin tälläisen kirjoituskieltoon. Näin pienellä blogialustolla tämä tietää ettei sitä tehdä ja tämä jatkaa terroriaan.

4 vastausta artikkeliin “Asiaton ja tietämätön itsehyväinen blogisti”

 1. Minäkin olen tietämätön, mutta yritän sinnitellä sillä tiedolla jota olen elämäni aikana kokenut ja jos siinä tiedossa on asiatonta niin se on heikkouteni jota en välttämättä itse tunnista. No minusta jokainen saa olla mitä on sillä emme ole samanlaisia emmekä kaikki korkeakoulutettujakaan. No kaikesta huolimatta kaikilla asioilla tuppaa olemaan kaksi puolta niinkuin nykyisessä velanotossa, joka toisten mielestä on turmioksi ja toisten mielestä on hyväksi sillä velalla autetaan heikoimpia.

 2. En nyt ole ihan varma onko tämän julkaiseminen kovinkaan hyödykästä – mutta koska et ketään nimeä nimeltä niin olkoon.

  Ehdotan kuitenkin että jos joku sanoo asiattomia jossain päin tällä sivustolla, parempi idea on ilmoittaa moderaattorille, huonompi idea polkea jalkaa.

  Tai sitten vain hyväksyy että maailmassa on kaikenlaista väkeä.

 3. ”Kylähullu on ihminen, jonka käyttäytyminen ja olemus poikkeavat sosiaalisen yhteisönsä normistosta. Poikkeava elämäntapa, pukeutuminen, erikoislaatuiset teot tai ajatukset ovat tehneet henkilöstä kylähullun, ja siten yhteisön kiinnostuksen ja kertomusten kohteen. Kylähulluus on yhteisössä sosiaalisesti tuotettu ilmiö. Nimestään huolimatta kylähulluus ei ilmiönä rajoitu vain kyliin tai maalaisympäristöön.

  Kylähulluudella on aiemmin ollut kielteissävytteinen leima, mutta nykyään kylähullu on arvonimi kylien ja maaseudun asioita kehittäneelle tai muuten ansioituneelle henkilölle. Suomessa valitaan Valtakunnan virallinen kylähullu kahden vuoden välein. Viimeksi valittu kylähullu nimeää raadin, joka on valinnut ”Valtakunnan virallisen kylähullun” vuodesta 1990 lähtien kahden vuoden välein.” – Wikipedia.

  Oikea kylähullu on omalla tavallaan mielenkiintoinen tapaus. Aina se vetää jotain roolia. Ehkä se ei ole saanut lapsena vanhemmiltaan tarpeeksi huomiota tai jotain muuta psyykkisperäistä.
  Olen pohdiskellut (korpifilosofin pitää pohtia kaiken maailman asioita) onko patologinen valehtelija eräänlainen kylähullu?
  En tarkoita kielteisessä mielessä vaan myönteisessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *