Bidenin kaudella ei Venäjälle anneta enää siimaa

Loppuu se nöyristely Putinin edessä, sitähän se oli Trumpin aikana.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/9526aba0-c404-4ee2-a83a-24a01cabb2c5

”USA lähettää ensimmäistä kertaa B-1 -pommikoneita Norjaan – kovistelee Venäjää

Kyseessä on ensimmäinen kerta modernin historian aikana, kun USA:n pommikoneita on sijoitettu tukikohtaan Norjassa.”

Hyvä

5 vastausta artikkeliin “Bidenin kaudella ei Venäjälle anneta enää siimaa”

 1. Aluepuolustus pudotteli ne jo Vietnamissa taivaalta venäläisillä olalta ammuttavilla maaliinhketuvilla oohjuksilla kuten Sikorskyn taisteluhelikopteritkin, joita siellä testatattiin. Siksi ust USAS hävisikin. Ja Venäjästä tuli rakettitieteen suurvalta.

 2. Biden on haamu menneisyydestä, menneisyyden konsteilla ei nykymaailmassa pärjää. Reagan oli visionääri, nopeutti Neuvostoliiton luhistumista. Isä ja poika Bush olivat molemmat tunareita. Clinton oli hyvä presidentti, mutta naiset sotkivat pään , Obama taiteili neljä vuotta entiiään päällä, mutta onneksi Trump sai neljä vuotta aikaa korjata isä ja poikia Bushin aiheuttamia vahinkoja.
  Obama allekirjoitti Pariisin ilmastosopimuksen, mutta ei vienyt sitä kongressin käsittelyyn, koska tiesi ettei se menisi läpi. Amerikan presidentin allekirjoituskin, sellaisessa sopimuksekssa, ilman kongressin hyväksyntääkin on kovaa valuuttaa imagomielessä, mutta ei sido Amerikkaa mihinkään.

  Biden tietenkin hyväksyy Pariisin sopimuksen, mutta on luultavaa, ettei se mene läpi edustajainhuoneessa.
  Trump ei edes hyväksynyt Pariisin sopimusta ja siinä hän teki täysin oikein. Pisteitä ei kylläkään tullut.

  Ei tämä Bidenkään minusta mikään varma tapaus ole. Entä jos hän rupeaa vaatimaan samoin kuin edeltäjänsä että ”Amerikan maailmanpoliisin rooli on ohi ja muidenkin Nato-maiden pitää kantaa kortensa kekoon puolustusmäärärahoista, eikä luottaa siihen, ”että kyllä jenkit hoitavat pahikset kuriin”. Se aika on mennyt eikä takaisin tule!”

  Amerikan presidentissä kuulemma tapahtuu mystinen muutos, kun hän vannoo virkavalansa. ”Sleeping Joe” saattaa yllättää, jopa Kamalan kannattajat.

 3. ”Onneksi” trumppeli muni kaiken mahdollisen ja sai mennä.
  Sen huonompaa saa todella hakea.

 4. Herra B taisi honata, että monikulttuurinen USA on läpitte risainen valtio. Siksi lähti kiireesti luomaan ulkoisia viholliskuvia kansan eheyttämiseksi. Tuo on ollut maan tapa jenkkilässä.

  Niinistökin voisi julistaa sodan Vitsi-saarille, jos sisäpolitiikassa tappelu kiihtyy.

Kommentoi