Ei tämä oikein pääsiäiselle tunnu

Nuoriso kotona käymässä, käytiin nopeasti  Prismasta lisäyksiä, on se jännä jotta leipä oli loppu mutta loppulasku oli noin 66 egee, eli paljon muuta tuli kyytiin mukaan.

Anyway, kassan kanssa siinä juttelin ja hän sanoi että eilen vasta tajusi että kohta on pyhä eikä tämä tunnu pyhälle laisinkaan, onhan Prisma vielä auki 24/7 joten totesi vain tulleensa töihin, normi päivältä tuntuu. Samaa mieltä minäkin, ei tämä oikein pääsiäiselle tunnu.

7 vastausta artikkeliin “Ei tämä oikein pääsiäiselle tunnu”

 1. No, eipä juuri kuin ylipitkältä viikonlopulta. Äitini haudalla olisin halunnut käydä, mutta ei kukaan lähtenyt autoilemaan.

 2. No tässä kaikkea on kyllä keksinyt, illalla tulee The Voice of Finland, sauna päälle ja sitä toljottamaan

  1. Myönnän, että en tuota jaksa tuijottaa, kun tylsältä ja yliampuvalta tuntuu.
   Ei tuolta töllästäoikein mitään seurattavaa näytä tulevan.
   Saunan laitan päälle ja sen päälle verannalle oluen kanssa vilvoittelemaan.

 3. Enpä tuijota oikeasti teeveetä lainkaan voi olla että lähden vielä aamusela kapeenkylään mutta sen näkee aamusella ruokaa on kaappi täynnä
  Ei tarvii kun reppuun laittaa ja sitten menoksi jos viitsii ajaa n 60 km terv tepivaari

 4. Menee ohjelma kovalevylle nauhoitukseen, vaimon duunit venyy, mutta sauna lämpenee, katsotaan sitten kympin jälkeen. On hyvä että nykyään on tekniikkaa näissä älytelkkareissa, mökillä pärjään kyllä ilmankin, mutta kotona on tätä härpäkettä niin että sähkön ansiosta tukka pystyssä saa kävellä kokoajan 😉

  Hyvää ja rauhaisaa iltaa kaikille, kesä tulloo

 5. Minä en katsele oikeastaan mitään ilman tallennusta, säästyy ainakin mainosten katselusta. Harvemmin tulee katseltua muutenkin niitä mainoskanavia.

  Ei oikein tunnu pääsiäiseltä, kun on maa mustana ja järvestä rannat auki. Nyt taitaisi olla sen rantakatiskan aika.

 6. Kerrankin pari päivää vapaata. Nukuin jo 13 tuntia viime yönä, varmaan sama vielä uusiksi. Pirunmoiset univelat, kasvavat jo korkoa.

Kommentoi