13 vastausta artikkeliin “Elokapinasta”

  1. Sekä putkat ei olleet hotellitasoisia 😅. Jopa älypuhelinta ei voinut putkassa käyttää 😂

  2. Elokapinan johto näyttää tähtäävän siihen, että puolet suomalaisista kuolisi nälkään ja pakkaseen. Kyseessä lienee saatanallinen kultti.

    Ja älyttömät apinat pannaan istumaan teitten tukkeeksi mahdollisesti toivoen, että rekka ajaksi yli.

  3. Postmodernit uusmarxilaiset toimivat laajalla rintamalla, Extinction Rebellion (Elokapina) on niistä yksi, ja täytyy sanoa että aika tehokas!

    Jussilla on poliittista pelisilmää ja hän tekee perusuomalaisia tykö seuraavaan hallituksen, mikä hallituksen vaihto voi tapahtua jo tämän vuoden syksyllä.

  4. ”XR -Liikettä arvioineen ja poliittisesti oikeistolaisesti suuntautuneen ajatushautomo Policy Exchangen mukaan Extinction Rebellion pohjautuu anarkismiin, ekososialismiin ja radikaaliin antikapitalistiseen ympäristönsuojeluun. Policy Exchangelle liikkeestä raportin laatineet Suur-Lontoon poliisin entinen antiterrorismiyksikön johtaja Richard Walton ja tutkija Tom Wilson näkivät raportissaan, että kansalaistottelemattomuus johtaisi lopulta valtion kaatumiseen. He näkivät myös, että liikkeen radikaalit päämäärät johtaisivat demokratian ja kansalaisyhteiskunnan murentumiseen. Heidän mielestään liikkeen ensisijainen päämäärä on kaataa kapitalismi, eikä estää ilmastonmuutosta.” – Wikipedia.
    ————————————————
    Mitä tulee Jussi Halla-ahoon, tuplatohtori, filosofi Hankamäki on sanonut (Viitaten Halla-ahon kaksoisstandardien testaamiseen Suomessa), että Halla-ahon suurin ”rikos” on se, että hän on opettanut suomalaisia ajattelemaan analyyttisesti.👍

  5. Elokapina on yhdistelmä aivan aitoa ja vilpitöntä huolta, sekä massiivisen organisoitua likaista vaikuttamiskampanjaa, jonka keino- ja tyylivalikoima muistuttaa lähinnä erään ikävän itänaapurin toimista.

  6. Jungnerilta vaihteeksi hyvin sanottu. Elokapina on varmaan kivaa puuhastelua ja tuntee tekevänsä jotain hyvää vaikka ei teekään. On kumminkin mukavampi istuskella kavereiden kanssa kuin tehdä jotain missä joutuu näkemään vaivaa. Poliisiauton ilmastointi oli tietysti pienellä jotta fossiilista polttoainetta kuluisi vähemmän.
    Pisteet Halla-aholle siitä meni tapaamaan noita istuskelijoita ja kuulemaan heidän ajatuksiaan. Juuri niin toimii mies joka pelkää leimautumista ja haluaa puhua vapaasti kaikista asioista ja edistää totuutta.

  7. Sebastian Tynkkynen, 22.6.2021.
    @SebastianTyne
    ·
    Tässä on uutiskuvista #Elokapina:n päämaskotiksi noussut henkilö.

    Kun hän heittäytyi veltoksi, huusin ämyriin toimittajille, että nyt äkkiä kuvia, koska BLM-raahauskuvat on parempaa propagandaa. Ja hehän täyttivät etusivut hänellä.

    Mats Uotila
    @MatsUotila
    ·
    23. kesäk.
    Asioita, joihin aikuisten ei pitäisi uskoa: joulupukki, hammaskeiju, elokapina ja demareiden vaaliohjelma. #anteeksi
    Mats Uotila
    @MatsUotila
    ·
    Elokapinan virallisella twittertilillä verrataan poliisia äärioikeistoon ja sanotaan, että _poliisin läsnäolo_ aiheuttaa fyysisen turvallisuusuhan vähemmistöille. Tämä on valehtelua ja todella törkeää. Tätä liikettä vihervasemmisto tukee kansanedustajia myöden. Häpeällistä.
    ——————————————-
    Yllä olevat on poimittu Twitteristä.

    Extinction Rebellion (Elokapina) on täysin postmodernin uusmarxilaisuuden ohjailema haittaohjelma kapitalismin kaatamiseksi eikä mikään marxismin sukupuusta versonut irrallinen lehti.

  8. https://vapaasana.net/2020/11/17/elokapina-kyse-ei-ole-ilmastosta-vaan-kapitalismista-ja-hallitusten-kaatamisesta/

    Että Elokapina olisi ilmastoahdistuksesta kärsivien nuorten melko harmitonta puuhastelua? Ei sinne päinkään!

    Elokapinan (XR) perustajat vaativat kapitalismin ja demokratian kukistamista ja poliitikkojen ja yritysjohtajien ampumista.
    ”XR:ssä ei ole kyse ilmastosta. Ilmasto on myrkyllisen järjestelmän oire”. – XR:n tviitti.
    XR on paras mahdollisuutemme kukistaa kapitalismi. Perustaja: ”Pakotamme hallitukset toimimaan. Jos ne eivät toimi, me kaadamme ne ja luomme tarkoitukseen sopivan demokratian ja, kyllä, jotkut voivat kuolla siinä”.
    Tavoitteena demokraattisen hallituksen yläpuolella oleva ”kansalaiskokous”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *