Historiaa tämäkin, asevoimien komentajat hillitsevät kansaa ryhtymästä sisällissotaan maan laillisesti valittua hallitusta vastaan!

Donald Trumpin kannattajat ovat olleet ajamassa Yhdysvaltoja kohti sisällissotaa, nyt kenraalit ovat tehneet vetoomuksen että joukot pysyvät uskollisina tulevalle presidentti Bidenillä. Tälläisen kirjeen Yhdysvaltojen asevoimien puolustushaarakomentajien neuvosto (The Joint Chiefs of Staff) on joutunut laatimaan, tässä siitä lyhyesti:

”Washington DC:ssä 6. tammikuuta 2021 tapahtunut väkivaltainen mellakka oli suora hyökkäys Yhdysvaltojen kongressia, Capitol-rakennusta ja perustuslaillista prosessia vastaan. Suremme kahden Capitolin poliisimiehen ja muiden tähän poikkeukselliseen tapahtumaan liittyvien ihmisten kuolemaa.

Jouduimme todistamaan Capitolin sisällä laittomia tapahtumia. Sanan- ja kokoontumisen vapaus ei anna kenellekään oikeutta väkivaltaisuuteen, kansankiihotukseen tai kapinaan.

Asevoimien henkilöstönä meidän tulee edustaa kansakunnan arvoja ja ihanteita. Me tuemme ja puolustamme perustuslakia. Mikä tahansa perustuslaillista prosessia rikkova teko on vastoin perinteitämme, arvojamme ja valaamme: se on vastoin lakia.” (Ote suomennoksesta Suomen Sotilaasta)

(Kuvakaappaus :SS)

15 vastausta artikkeliin “Historiaa tämäkin, asevoimien komentajat hillitsevät kansaa ryhtymästä sisällissotaan maan laillisesti valittua hallitusta vastaan!”

 1. Eikös sen pitänyt mennä niin että ne ”kommarit” on niitä pahoja…?

 2. Tässä armeijan edustajien nimet paperissa jossa rauhoitetaan kansaa ja hyväksytään Biden ja suojellaan Yhdysvaltoja, ei Trumpin terroristijoukkoja. Eli Trump on presidentti enää muutaman päivän paperilla ilman todellista valtaa:

  Mark A. Milley
  Kenraali
  Puolustushaarakomentajien neuvoston puheenjohtaja

  John H. Hyten
  Kenraali
  Puolustushaarakomentajien neuvoston varapuheenjohtaja

  James C. McConville
  Kenraali
  Maavoimien komentaja

  David H. Berger
  Kenraali
  Merijalkaväen komentaja

  Michael M. Gilday
  Amiraali
  Merivoimien komentaja

  Charles Q. Brown JR.
  Kenraali
  Ilmavoimien komentaja

  John W. Raymond
  Kenraali
  Avaruusoperaatioiden komentaja

  Daniel R. Hokanson
  Kenraali
  Kansalliskaartin komentaja

 3. Luciferistit yrittävät saada maan sekaisin. Trumppa on kuulemma vain väline.
  Molempia maailmansotia väitetään myös luciferistien aikaansaannoksiksi.

  1. Lucifer ja muut sarvipäät on mielikuvitus olentoja. Mutta sekopäitä kävelee tälläkin hetkellä keskuudessamme 💀

 4. Odota vaan niin perussuomalaiset on seuraavaksi syytettyjen penkillä. Ai niin nehän on jo.

  1. Miljardöörien masinoima juttu, sittenhän tämä otti kansalta ja antoi näille miljardöörikavereilleen, hyvin samanlaista kuin toverinsa Putinin touhu.

 5. Eikö George Soros, Aatos Erkko (jo edesmennyt, mutta rahansa elää ja vaikuttaa) ja kumppanit, ole hankkimassa sitä vallankumousta Amerikkaan?

  Päivää ennen Yhdysvaltain presidentin vaaleja panin merkille The New Yorkerissa olleen otsikon ”Demokraatit voivat voittaa vaalit Bic Techin avulla, mutta he tulevat katumaan sitä”.
  Otsikko jäi askarruttamaan mieltäni. Kun sitten näin ja kuulin, että kongressirakennuksen sisätiloihin murtautuneiden joukossa oli myös BLM-aktivisteja, kokonaisuus on ruvennut hahmotumaan. Toivon että olisin väärässä.

 6. ”Edustajainhuone asetti Trumpin keskiviikkona virkasyytteeseen perusteena kiihotus kapinaan. Trumpin katsotaan yllyttäneen kansanjoukkoa, joka valtasi Yhdysvaltain kongressirakennuksen viikko sitten.

  – Tämä rikollinen hyökkäys oli suunniteltu ja koordinoitu. Sen toteuttivat poliittiset radikaalit ja kotimaiset terroristit, joita kannusti tähän väkivaltaan presidentti Trump, Biden lausui.

  – Se oli aseellinen kapina Amerikan Yhdysvaltoja vastaan. Syylliset tulee saattaa vastuuseen.” (IS)

  Onhan tämä aika painavaa tekstiä,,,mikähän tämmöiselle vallankumousta järjestävälle ex presidentille olisi ollut kohtalo sata vuotta sitten….”kuula kalloon?”

 7. Lyhyt uho ja nyt omat joukot ovat jättämässä. Liiketoimetkin ovat alamäessä ja velkojat kimpussa. Viimeinen piste vielä puuttuu?

Kommentoi