Jos Suomi maksaa lisää niin maailma pelastuu

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/3a120fa4-2fbe-44b2-9318-f40e56f88460

”Tutkimus muun muassa kertoo Golfvirran menettäneen vakauttaan viimeisen vuosisadan aikana, ja tällä hetkellä se virtaa hitaammin kuin 1 600 vuoteen.”

Niin, jos maksamme enemmän niin ei lämpene 👍

3 vastausta artikkeliin “Jos Suomi maksaa lisää niin maailma pelastuu”

  1. Tuo Golf-virran oletettu pysähtyminen pisti silmään minullakin. Viesti oli selvä, jos jaksamme maksaa huijareille tarpeeksi paljon rahaa, Golf-virta voi pysyä entisessä kuosissaan.

    Ehkä eniten tuossa ilmastolänkytyksessä minua ottaa päähän se, että lapsilta ja nuorilta pilataan nuoruus tuolla massiivisella ilmastopelottelulla.

    Mieleen tulee oma lapsuuteni ja nuoruuteni. Kun olin lapsuusiässä, ihmiset pelkäsivät atomisotaa ja sitä, että ydinvoimaloista osa tulee posahtamaan ja koko maaplaneetta voi saastua asuinkelvottomattaksi. Lapsi on skarppi, ja huomasin että suuri osa sodan kokeneista ihmisistä uskoi, että ydinasein käytävä kolmas maailmansota on lähes varma asia, ja se tapahtuu ennen vuotta 2000.

    Itse en niinkään pelännyt ydinsotaa enkä ydinvoimalaonnettomuuksia, vissiin jossakin sieluni sopukoissa tajusin, että ydinaseet pikemminkin estävät kolmannen maailmansodan, ja että ihmisillä on aina ollut ollut jokin selittämätön hinku ennustaa maailmanloppua. Näin uskon. Muistan kuitenkin kuinka yhtenä päivänä olin siinä kotipaikkani lähimetsässä toimittamassa jotakin. Oli kesä, linnut lauloivat, pihka tuoksui ja aurinko helotteli lämpimästi. Tunsin itseni surulliseksi ja ajattelin: miksi en saanut syntyä aikaan, jolloin maaplaneetta oli vielä puhdas kaiken maailman atomisaasteista. Nykyään Venäjä tekee ydinkokeita tuossa aivan lähellä ja myrkyttää minunkin hengittämää ilmaa, ja Atlantin takana Amerikka tekee täysin samalla tavalla.
    No, se oli semmoista lapsosen hetkellisiä mietteitä. Yksi hyvä puoli siihen aikaan oli se, että medioina olivat meitin perällä ainoastaan radio ja lehdet.

    Ehkä nämä lapsuuden kokemukset ovat suurin syy siihen, että olen lähes vihannut maailmanlopun ennustajia. Niin uskonnollisen maailmanlopun ennustajia (varsinkin jehovat) kuin myös muunlaisia maailmanlopun ennustajia, joita herra nähköön, on aina riittänyt!

    1. Jokaisen ilmastoähkyn takana on ihmelääke…raha…kaikenmaailman CO2 lisämaksuilla ja muilla veroilla homma niinkuin hoituu, oudointa on että jengi maksaa…

    2. Kun oli tullut radiosta uutisia ydinsaastelaskeumista ja sitten satuimme kulkureissuillamme oudolta tuoksuviin maaston kohtiin, niin hengitystä pidätellen juoksimme ohi.

      Emme kuitenkaan kummemmin ahdistuneet, emmekä asialla pidempään päätämme vaivanneet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *