Jotenkin ei tuo Ruotsin poliisi vakuuta

Eilen oli se panttivankidraama jossa kaksi vankia vangitsee huippukovan vankilan sisällä kaksi vanginvartija….”antakaa pitsaa ja helikopteri”…pitsaa saivat ja se siitä, lisää ”kakkua” tulossa molemmille 😅.

Kuinka Ruotsissa poliisi/ vartijat ei selviä edes huippuluokan vankilassa roistoista??? En yhtään ihmettele että maahanmuuttajat ja niiden jengit pitää pilkkanaan koko Ruotsin oikeusjärjestelmää ja viranomaisia ns ”siviilissä” eli kortteleissaan joita hallitsevat suvereenisti. Onhan poliisien pitänyt rakennella luodin ja räjähteiden kestäviä poliisiasemia joissa ne kyykkii piilossa.

(Arkistokuvaa IS. Tämä on normaalia Ruotsissa, autopaloista ei enää paljon uutisoida, tuttavani näki meinigin tuolla, ei ole alkuasukkailla noihin hoodeihin menemistä…totesi hän)

Näin panttivankidraama ruotsalaisessa vankilassa eteni – sieppaajat saivat läpi yhden vaatimuksen https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008141877.html

9 vastausta artikkeliin “Jotenkin ei tuo Ruotsin poliisi vakuuta”

 1. Jotenkin huvittavaa, taidamme olla lähialueen viimeinen länsimaita puolustava linnake. Idästä olisi tulossa Iivanaa ja lännestä ”lähi-itää, kulttureineen, väkivaltoineen” tähänkö on oikeasti tultu?

 2. Ongelma on että Ruotsissa on tosi vähän mitä voi enää tehdä.

  Vaikka lopettaisivat humanitaaristen maahanmuuttajien ottamisen täysin (olisi ehkä korkea aika), maassa on jo heitä sen verran paljon, että joukkoon mahtuu myös haastavia tapauksia melko paljon.

  Eivät ne kaikki mahdu vankilaan, eikä sissisoda kaduillakaan ketään auta.

  Mitä tuossa edes voi enää tehdä?

 3. Demarihallitus Ruotsissa persahtaa. Olen ymmärtänyt, että saisi jäädä maahan, jos pystyisi tienaamaan enemmän kuin syömään.

  1. Monikin maahantulija saattaa tienata ruhtinaallisesti pimeitä tuloja, mutta niitä ei siis katsottaisi ansioiksi kansalaisuuden myöntämisessä.

   1. Huumekauppa ja laiton ihmiskauppa on näille ominaista, nyt siitä jopa puhutaan, liian myöhään,,,

 4. Vielä muutama vuosi sitten Ruotsin pääministeri sanoi että tilaa on vaikka kuinka monelle. Ainahan tilaa on kun vähän tiivistetään mutta eihän se pelkkä tila riitä.

  Kävin muutama vuosi sitten Etelä-Ruotsissa lomamatkalla. Yövyimme monta yötä Malmössa. Se on hieno paikka, kaunis kaupunki. Kaikki oli myös erittäin rauhallista. Kaupungilla liikkuessa ei koskaan tullut vastaan mitään pelottavan näköistä porukkaa tms. Suuressa puistossa näkyi maahanmuuttajia lapsineen. Oikea ruotsalainen idylli noin omana kokemuksena. Sitten muutama päivä vierailusta uutisissa kerrottiin miten kolme ihmistä oli ammuttu keskustassa.

  Kävimme myös pienemmässä kaupungissa Skånessa jossa minulla on sotalapsena Ruotsiin adoptoitu täti. Siellä oli ehkä aavistuksen levottomampi fiilis kaupungilla. Joen rannassa oli kivan näköinen rantareitti. Täti sanoi, ettei sinne voi mennä koska siellä on ryösteleviä jengejä. Muisteli, miten hänen nuoruudessaan kaupungilla oli voinut pimeälläkin liikkua turvallisesti.

  Ruotsissa jo aika yleisesti myönetään että maahanmuuttopolitiikassa on epäonnistuttu. Vihreät taitaa olla ainoa puolue joka ei sitä myönnä. Jopa liberaalit, joita johtaa tummaihoinen nainen, ymmärtää asian. Vähän vaan myöhäistä nyt kun ongelmat on päästetty kasvamaan. Ruotsalaiset osaavat mokaamisen. Lopettivat maavoimansakin koska armeijaa ei muka enää tarvittu kuin kansainväliseen kriisinhallintaan. Suomessa ollaan onneksi konservatiivisempia eikö lähdetä kaikkeen mukaan. Ja Ruotsista näemme varoittavan esimerkin.

  Ruotsin mokia:
  Armeijan lopettaminen
  Ylimitoitettu maahanmuutto
  Koronan hoito
  Koulujen päästäminen rappiolle lällyliberaalilla ajattelulla ( ei arvosanoja, kännykkää saa käyttää omiin juttuihin tunneilla jne.)

Kommentoi