Kapinaa kannattava Ohisalo?

Tietty vihervassari ryhmä tekee laittomuuksia ja aiheuttaa mittavaa haittaa virkavallalle sekä muiden arjelle. Ohisalo suojelee näitä ja pistää Sisäministeriön Poliisin kimppuun.

Moiset ”kapinalliset” pitäisi laittaa lukkojen taakse rauhoittumaan. Mieltään saa osoittaa mutta niillä keinoilla jotka on demokratiassa hyväksytty, kun raja ylittyy se on hilut ranteisiin ja rauhottumaan. Piste.

Eiköhän tässä ole hyvin selvää että tälläinen toiminta on kaaosta ja anarkiaa kannattavaa. Poliisilta aletaan viemään oikeus voimankäyttöön…

 

Maria Ohisalo: Sisäministeriö pyysi Poliisihallituksen selvittämään poliisin toimintaa Elokapina-mielenosoituksessa https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008325296.html

12 vastausta artikkeliin “Kapinaa kannattava Ohisalo?”

 1. Sinänsä on tervettä, että poliisin toimintaa valvotaan. Sen verran rumaa jälkeä on poliisi tehnyt, kun poliisit tekevät jopa satoja rikoksia vuodessa.

  Mutta vähän voisi pohtia miten asiaa käsittelee. Tässä kohtaa ulos kuuluva sanoma on ”jos haluatte ministerin suosiota, rikkokaa lakia”. Se ei ole oikea sanoma.

  1. Lopetetaan poliisi, niin kansa saa vapaasti tehdä rikoksia.
   Kaikenmaailman ”pasirautiaiset” miettivät mille rappuselle poliisi tai mielenosoittajat saavat Eduskunnan tai Valtionevoston edessä astua. Voi perkele.
   Poliisilla pitää olla valta ja vapaat kädet kaikelle toiminnalle, joka haittaa Valtion päättäjien toimintaa rakennuksissaan.
   Salomonin tuomarit ja talonpoikien lautamiesjärki käyttöön- s….na !

   1. Eivät nämä ”pasirautiaiset” paskaakaan välitä laista ja oikeuksista muiden kuin kaikenlaisten elopellejen puolesta.
    Ihan tosiasiassa kansalaisen oikeus ei ole rikkoa lakia oman ideologiansa nimissä ja näillä elopelleillä tärkeintä on se lain rikkominen ja järjestäytyneen yhteiskunnan romuttaminen, kuten eri maissa toimivien elopellejen kirjoittelusta selkeästi ilmenee.

  2. Missähän näistä poliisin rikoksista olisi tietoa, että millaisia ja kuinka paljon ja miten ovat tulleet tuomituiksi.
   Sitäkin ihmettelen että tekevätkö poliisit enemmän rikoksia kuin muut ammattiryhmät.

   Itselläni niin kuin enemmistöllä suomalaisista on poliisista parempi käsitys kuin juuri mistään muusta virkamiesryhmästä, poliitikoista puhumattakaan.

 2. Kun pieni ryhmä näyttää saaneen vallan ja aikaan sanelupolitiikan, silloin ollaan harmailla vesillä…

 3. Ohisalo sanoo:

  ”– Pidän tärkeänä, että poliisi pyrkii viestinnässään ja tilannekuvassaan mahdollisimman neutraaliin tyyliin. Tällä vältetään mielikuvat, että poliisi olisi valinnut tilanteissa puolensa. Tämä vahvistaa luottamusta kaikkien poliisin työssään kohtaamien ihmisten välillä.”

  Mutta kun Ohisalolta kysellään mielipidettä kapinaan yllyttävästä ”elokapina” porukasta, Ohisalo ei vastaa mitään. Siirtää vastuun Poliisille ja lainoppineille.

  Erikoinen ….

  1. Kuten on todettu, ideologiaan kytkeytyviä ei luonto kestä tuomita sitten millän.
   Ohisalo on täysin sopimaton tehtäväänsä, mutta niin ovat kaikki virheet sisäministeriksi.

    1. Noista ainoa edes jotenkin siedettävä olisi Niinistö.
     Loput ovat, mitä ovat.

 4. Kieltämättä pientä fiiliksen mukaan menemistä on.

  Kun poliisi vei pois uusnatsien torikojun Helsingistä, he hurrasivat. Kun poliisi suojasi kansallismielisten kulkuetta, he valittivat. Kun poliisi ajoi uusnatsijärjestön kieltämistä, he hurrasivat. Kun poliisi suojasi valtioneuvoston kansliaa, he valittivat.

  Tämähän on täysin luonnollista: puolustetaan omia, vastustetana vihollisia. Mutta on se silti vähän ristiriitaista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *