15 vastausta artikkeliin “Kas, siitä”

  1. Nämä mistään mitään tietämättömät tulevat aiheuttamaan itselleen hitonmoisen katastrofin.
    Onneksi en sitä ole katsomassa, mutta lapsiani ja lastenlapsiani säälin.
    Nämä pitää laittaa ilmaston pelastamiseksi kulkemaan niihin opinahjoihinsa jalan tai fillarilla kesät talvet ja ruuaksi vain kotimaisia juureksia juomana vesi.
    Kaikki tuontiruoka ja limpparit kieltoon samoinkuin sipsit ja muut kakaroiden herkut.

    1. Nämä on ihan hulluja…mistä näitä nyt kokoajan tulee…ei ennen ollut tälläistä

  2. Maailma on muuttunut internetin myötä. En ole yhtään varma siitä, etteikö noin ajattelevia ihmisiä ole ollut olemassa aikaisemminkin. Nyt on vaan helppo saada mielipiteensä julkiseksi eri nettiyhteisöjen kautta. Ehkä hyvä, ehkä ei..Ja eihän me vanhat miehet hyväksy moista kirjoittelua 😉

    1. Twiitti kuin twiitti, nuori tai ”vanha”, eihän tämän henkilön twiitissä ollut mitään järkeä!

  3. Ei tosiaan olekaan, mutta tämän ihanan netin myötä tuollaisetkin aivopierut pääsee julkisuuteen. Vaikuttaa hieman imelän ruohon tuoman vaikutuksen aikaansaamalta nuo rivit..

    1. Näin voi olla, mutta se että jos tällaiset pääsee vielä päättämään..

  4. Lehmät pois laitumelta niin katoaa osa perinnemaisemaa, hyönteisiä ja lintuja. Ei kukaan hevosia ota huvikseen pidettäväksi lehmien tilalle. Naudan pierujen luulevat aiheuttavan maailmanlopun ja juovat ”kauramaitoa” joka on ruokaöljyä.

  5. Lehmät kyllä tuotavat metaania, muta ovat varmasti ylivoimaisia maidontuotannossa hevosiin verrattuna.

    ************************************************************************
    oimua.fi/maakaasu/

    Maakaasu ei sisällä juuri lainkaan rikkiä eikä lainkaan pölyä eikä raskasmetalleja. Poltettaessa maakaasusta syntyy hiilidioksidia ja vesihöyryä sekä typenoksideja.

    *************************************************************************
    Jaa, että Diplomi-insinööri – voi,voi,
    ………………………………………………………………………………………..
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=7Ysq3XM2nbM

    Aino Tuominen – Vihreiden ehdokas Helsingissä kuntavaaleissa 2021 ”Olen Helsinkiläinen Diplomi-insinööri ja töissä IT alalla. Asun Lauttasaaressa, missä olen

    *++**++**++**++**++*

    Aino Tuominen @AinoTuominen 8h

    Metaani päästöt saatava alas asap, jotta saadaan saarivaltiot ja koralliriutat pelastettua ja lisäaikaa ilmastotoimille.

    Suomessa:
    – nautatalous on ajettava alas (vaikka sitten hevosia tilalle, eivät märehdi)
    – kaasun tuonti Venäjältä Suomeen syytä lopettaa mahdollisimman pian

  6. Se on aika moneen otteeseen todettu että laiduntavat lehmät ovat aika pieni ongelma.

    Ei sillä, lihansyöntimme pitäisi puolittaa, mutta se tapahtuu kehittämällä omaa maaseutuamme, ei tuomalla tilalle soijaa, jota kasvatetaan Brasiliassa, poltettujen sademetsien alueella.

  7. Tämä ihminen leijuu niin, että ei ole edes lähellä maanpintaa. Varmaankin Helsingin Punavuoresta kotoisin.

  8. Kyllähän se kylmää että maamme asioita hoitavat yhä enenevässä määrin nuoret idealistit seuranaan lähinnä vain vallasta kiinnostuneet poliitikot.
    Mutta todella huolestunut pitää olla siitä että yhä useamman äänestäjän jalat ovat irtoamassa maasta jotka mielipuoluessaan suosivat juuri näitä propelihattuja. Nykymeno ei voi loputtomiin jatkua, lasku maan pinnalle saattaa olla kolkko.

  9. https://www.suomenuutiset.fi/mikko-paunion-uutuuskirja-paljastaa-vihrean-aatteen-kyseenalaiset-juuret-surkeat-saavutukset/

    Molemmin puolin Atlanttia nuoret vihaiset naiset vaativat yhteiskuntien täydellistä alasajoa. Alexandria Ocasio-Cortez tai tuttavallisemmin vain AOC ja saparopäinen Greta Thunberg villitsetsevät ja pelottelevat nuoria ennen näkemättömällä tavalla.
    AOC on tuonut 2019 alussa keskusteluun Green New Dealin, jossa kielletään kaikki ja tilalle tuodaan valtavalla valtion panostuksella tuuli-ja aurinkovoimaan perustuva utopistinen energiafrukstuuri. Kaikki kielletään matkustuksesta ja lihansyönnistä lähtien.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *