Käyn Ahon laitaa minä ….Venäjän maksamana…

”Suomessa vieraileva tunnettu Venäjä-journalisti Catherine Belton on kirjoittanut kriitikoiden ylistämän teoksen ”Putinin sisäpiirissä”, jossa hän avaa Venäjän presidentin vallankäyttöä kulissien takana. Belton varoittaa nyt Venäjän voimakkaista poliittisista ja taloudellisista vaikutusyrityksistä lännessä – myös Suomessa. Belton esittää haastattelussamme myös suorasanaista kritiikkiä entiselle pääministerille Esko Aholle tämän läheisistä Venäjä-suhteista. ” (MTV)

LM: Esko Aho tavoittelee jatkokautta pakotelistalla olevassa venäläispankissa

”Sberbank on ollut Yhdysvaltojen  ja EU:n pakotelistalla vuodesta 2014 lähtien.” ( IL)

Esko Aho vetämään Suomen oligarkki-toimistoa – Kokkila: Suurenmoinen mies

”Elinkeinoelämä niputti torstaina kaiken Venäjän-edunvalvontansa yhteen. Entinen pääministeri Esko Aho pestattiin pomoksi.” (Talouselämä 2013)

 

Käy mielessä jotta onko Venäjä vaikuttamassa Suomen tuleviin presidentinvaaleihin masinoimalla tätä hyvin uskollista Venäjä ystävää ehdokkaaksi. En yhtään ihmettele jos näin on. Aholla on enemmän intressejä elää Venäjän syleilyssä kuin muilla mahdollisilla ehdokkailla ja tämä olisi hyvä myyrä Venäjälle EU:n sisällä. Pakotteita Aho Venäjää vastaan ei juuri halua vaan päinvastoin ajaa heille mahdollisimman väljää poliittista tilaa länteen sekä on mahdollisesti useamman oligarkin vaikutuksen alainen.

Katsokaa vaan niin ehdokkaana tämä on ja vaaleihin tulee vaikuttamaan voimakkaasti Venäjä….nykyajan Otto-Wille Kuusinen.

9 vastausta artikkeliin “Käyn Ahon laitaa minä ….Venäjän maksamana…”

 1. Tässä veikkaus firman vedonlyönti kertoimet presidentinvaali kertoimista, huom kukaan näistä ei ole virallisesti siihen ilmoittautunut tämän veikkaus firman mukaan, mutta tällaiset on kertoimet…

  Esko Aho Kerroin: 3,25
  Betsson
  LYÖ VETO
  Jan Vapaavuori Kerroin: 3,25
  Betsafe
  LYÖ VETO
  Jussi Halla-Aho Kerroin: 4,00
  Betsson
  LYÖ VETO
  Ville Niinistö Kerroin: 6,00
  Betsson
  LYÖ VETO
  Olli Rehn Kerroin: 6,00
  NordicBet
  LYÖ VETO
  Jutta Urpilainen Kerroin: 7,00
  NordicBet
  LYÖ VETO
  Sanna Marin Kerroin: 8,00
  NordicBet
  LYÖ VETO
  Pekka Haavisto Kerroin: 14,00
  Betsafe
  LYÖ VETO
  Eero Heinäluoma Kerroin: 20,00
  NordicBet
  LYÖ VETO
  Matti Vanhanen Kerroin: 20,00
  Betsafe
  LYÖ VETO
  Li Andersson Kerroin: 30,00
  Betsson
  LYÖ VETO
  Alexander Stubb Kerroin: 30,00
  Betsson
  LYÖ VETO
  Jyrki Katainen Kerroin: 30,00
  Betsafe
  LYÖ VETO
  Hjallis Harkimo Kerroin: 35,00
  Betsafe
  LYÖ VETO
  Petteri Orpo Kerroin: 75,00
  Betsafe
  LYÖ VETO
  Mika Anttonen Kerroin: 100,00
  Betsson
  LYÖ VETO
  Laura Huhtasaari Kerroin: 100,00
  Betsson
  LYÖ VETO
  Maria Ohisalo Kerroin: 200,00
  Betsson
  LYÖ VETO
  Anna-Maija Henriksson Kerroin: 200,00
  Betsson
  LYÖ VETO
  Paula Risikko Kerroin: 200,00
  Betsafe
  LYÖ VETO
  Paavo Arhinmäki Kerroin: 200,00
  NordicBet
  LYÖ VETO
  Merja Kyllönen Kerroin: 200,00
  Betsson
  LYÖ VETO
  Matti Apunen Kerroin: 250,00
  Betsafe
  LYÖ VETO
  Juha Sipilä Kerroin: 300,00
  Betsafe
  LYÖ VETO
  Sari Essayeah Kerroin: 300,00
  NordicBet
  LYÖ VETO
  Timo Soini Kerroin: 300,00
  Betsafe
  LYÖ VETO
  Paavo Väyrynen Kerroin: 300,00
  Betsson
  LYÖ VETO
  Katri Kulmuni Kerroin: 300,00
  Betsson
  LYÖ VETO
  Antero Vartia Kerroin: 300,00

  Lähde:

  https://veikkausbonukset.com/artikkelit/presidentinvaalit

 2. Omilla silmillään ja korvillaan maailman ja Suomen tapahtumia seuraaville Aho ja Lipposen läheiset suhteet Putinin sisäpiiriin (Aho: Sberbank, Lipponen: Nordstream & Gazprom) ovat olleet hyvin tiedossa jo vuosia. Näistä faktoista huolimatta mediassa perussuomalaisista on pyritty luomaan kuvaa Putinin kätyreinä. Kenties koomisinta tässä perussuomalaisiin kohdistuvassa Putin-syyttelyssä ovat olleet Lipposen esittämät uhkakuvat. Mistähän Lipponen itse kuvittelee Nordstreamin ja Gazpromin hänelle maksaneen?

  Lipposen lobbaama Nordstream 2 antaa Putinille vapauden painostaa entisen Itä-Euroopan maita ”maakaasuaseella”, koska kaasuhanojen sulkeminen ei automaattisesti tarkoita kaasunjakelun katkaisemista Saksalta. Nordstreamin myötä Keski-Euroopan talous on rakentumassa yhä enenevissä määrin Venäjän toimittaman maakaasun varaan, tehden alueen maista riippuvaisempia Venäjästä ja alttimpia Putinin painostukselle. Nordstream onkin paitsi taloudellinen myös valtapoliittinen voitto Putinille, ja Lipponen on ollut mukana lobbaamassa tätä projektia Putinin lähipiirin piikkiin.

 3. Venäjä pitäisi saada unioniin mukaan ja pakittaa unioni taakse päin. No voitaisiinhan kreikat, italiat, ranskat, ruotsit ja muut hunsvottimaat heivata yli laidan.

 4. Aho oli Venäjän vietävänä jo vuosikymmeniä sitten. Sen jälkeen hän on käyttänyt n. 100% ajastaan Venäjän asioiden ajamiseen. Ja nyt joku pohtii että onkohan riskiä että hän pelaa Venäjän pussiin?

  NIIN.PÄ.

 5. Aho muuten vastusti pääministerinä Suomen viidettä ydinvoimalaa jo vuonna 1993 – olisipa hyvä, että se olisi silloin rakennettu ja tuottaisi nytkin meille puhdasta ja edullista sähköä.

  Venäläisen ”spermapankin” johtokunnassa. ”Kepu pettää aina” kuuluu vanha sanonta.

 6. Esko Ahon ovat valinneet edusmiehekseen Venäjän kaupan edistämiseen Suomen suurimmat Venäjän kauppaa tekevät yritykset, ja niitä on aikamoinen liuta.Siis mielestäni puolue nimeltä keskusta ei liity tähän mitenkään. Joten nämä ”putkiset” ja ”suutarit” kohdistakaa kritiikkinne niihin yrityksiin jotka niille tärkeää Venäjän kauppaa haluaa käydä.

  1. Neukkulaisen pankin edustajana Aho ei todellakaan edusta suomalaisten yritysten venäjänkauppaa, vaan pankkia ja sen venäläisten omistajien etuja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *