Korpisoturin päivitys

Muistuttaisin mikä ero on kun ostat käytetyn tuotteen liikkeestä tai yksityiseltä, tässä eräs varoituksen sana:

”Käytetyn auton ostaminen yksityiseltä myyjältä on usein autoliikettä halvempi vaihtoehto, mutta yksityisten välisen autokauppaan liittyy omat riskinsä.”

”Yksityisen myyjän vastuu kaupasta on käytännössä olematon verrattuna käytetyn auton ostoon autoliikkeestä. Auton ostajan vastuulle jää selvittää kaikki auton viat ja puutteet. Jos autoon tulee jotain vikaa heti oston jälkeen, myyjä voi aina vedota tietämättömyyteen tai siihen, että ostajan olisi pitänyt huomata vika koeajon yhteydessä.”

Siinä lisää tietoa:

Auton osto yksityiseltä myyjältä

Näiden kanssa niin paljon pelannut jotta olen ostanut lähes 20 vuotta aina auton liikkeestä ja tarkastuttanut sen liikkeen laskuun/ saanut laitettua vielä jopa vuoden päästä vikoja liikkeen piikkiin, näin olen säästänyt hulppeasti rahaa näissä kaupoissa.

2 vastausta artikkeliin “Korpisoturin päivitys”

  1. Uusien autojen kauppa/ osto on siksi puolin ja toisin parempaa, takuu hoituu. Kuten eräs Kia Rio meillä josta meni 4 vuoden jälkeen kytkin, se käytännössä murtui atomeiksi. Takuuseen meni vaikka pitkä Kia:n takuu 7 vuotta ei olisi sitä kuluvana osana korjannut niin silti korvattiin koska ajo km oli niin pieni autolla. Ja muitakin esimerkkejä löytyy uuden auton takuun hyödyntämisestä.

  2. Teoriassa kyllä, mutta jo ostaessasi sinua usein yritetään huiputtaa. Ja ”takuuhuolto” voi olla valohoitoa. Yksityiseltä ostaessa usein näkee jo aika paljon myyjästä miten autoa on pidetty ja onko tämä rehellinen. Automyyjä kertoo satuja ja tarinoita koska palkka riippuu myyntituloksesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *