Korpisoturin päivitys

Maailmalla meininki ei ole näköjään muuttunut miksikään, Venäjä riehuu Zapad harjoituksensa kanssa, P-Korea lähettelee ilmaan ohjuksiaan, Afganistanissa aletaan elämään talibanien sääntöjen mukaan, oliko Ranskassa ollut taas joku väkivaltainen mielenosoitus. Ei nämä opi…

Bottas oli eilen palkintopallilla Formuloissa huikealla nousullaan, se oli hieno suoritus!

7 vastausta artikkeliin “Korpisoturin päivitys”

  1. Niin ja Hamilton ja Verstappen olivat kuin pikkupojat hiekkalaatikolla. Se oli vähällä, että Hamilton yleensä selvisi siitä rytäkästä hengissä. Se oli paljon kirotun Halo- kaaren ansiota, täysin.

    1. Hamilton oli valitellut tänään päänsärkyä, veikkaan että kuvaavat kallon ja selkärangan ettei siitä jäänyt mitään vaurioita, mm verenhyytymää yms. Hurjalta näytti ja Verstappen käveli ylimielisenä Hamiltonin ohi, ei edes katsonut kuinka toiselle kävi.

  2. 2020-luvusta tulee selvästi diktaattorien vahvin vuosikymmen aikoihin. Käytännössä on tullut selväksi, että mitä tahansa saa tehdä ja seurauksista ei tarvitse pelätä.

    Ei sillä että minulla mitään taikatemppuja olisi povarissa.

  3. Tuomaristo on käsitellyt sen pahan kolarin, sen mielestä Verstappen on yksin syyllinen. Samalla lätkäistiin kolmen lähtöruudun rangaistus. Minun mielestäni kovasti vähän, varsinkin jos huomioidaan se minkä Markokin mainitsi, eli täydellinen välinpitämättömyys toista osapuolta kohtaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *