8 vastausta artikkeliin “Kun uutisen saa omasta töppäyksestä,,,Hesari osaa”

  1. Se on nääs se kova yliopistotason yleissivistys mitä journalisteilta vaaditaan, kyllä huomaa että historian opiskelu kannattaa.

    Tai edes viihteen katselu. Tuon tiedon olisi oppinut Simpsoneista.

    1. Vihreät on maan etevin puolue viittaamaan historialle kintaalla.
      Onkohan porukassa ketään historiaa pääaineenaan opiskellutta?
      Näyttävät innolla toistavan historian virheet. Eivät honaa, että rajat on rakennettu kansojen suojaksi, eivätkä ymmärrä, että talousajattelun unohtaminen on omiaan johtamaan köyhyyteen, viluun ja nälkään ja pahimmassa tapauksessa sotaan.

  2. Eihän se taso ole ollutkoskaan HS tärkein anti ja mitä nyt tulee esim Aamulehteen kyllä se tso sielläkin laskee terv tepivaari

  3. Olihan se ennen korkeatasoista imukykyistä kuiviketta pentukoirien pissalle. Etusivun täyttämän Rolex -mainoksen päälle oli varmaan mukava lirauttaa, kun ei virrannut kintulle.

  4. Kyllä Hesarissa on yhä korkeatasoista journalismia. Ei yksi jonkun lipsahdus nimissä sitä muuta. Olen nyt tilannut Hesaria jo jonkun vuoden ja kokemuksesta kirjoitan. Tietenkään en aina ole ihan samaa mieltä jokaisen toimittajan kanssa, mutta olen ollut tyytyväinen siihen miten Hesari jaksaa pyrkiä kirjoittamaan ottaen huomioon eri näkökulmia. JOs jollakin on esittää juita todisteita kuin yksi nimen lipsahdus niin olen valmis keskustelemaan.

    Historian opiskelijoista on tosiaan tullut aikojen saatossa paljon toimittajia. Syitä on nähdäkseni ainakin kaksi merkittävää. Historian opiskelu antaa hyvät yleistiedot ja alalle hakeutuva on todennäköisesti muutenkin kiinnostunut maailman menosta. Toisaalta historian opiskelija ei valmistu suoraan mihinkään ammattiin ellei ryhdy opettajaksi tai tutkijaksi. Toimittajaksi suuntautuminen on sillioin yksi merkittävä vaihtoehto hyödyntää koulutustaan leivän hankintaan.

    Vielä yksi anekdootti aiheesta. Kerrotaan, että Esa Tikkanen pääsi aikoinaan pelaamaan golfia Gerald Fordin kanssa ja kysyi mitä uusia malleja Fordilta on tulossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *