Lämmitystalkoot

Vasta oli niin lämmintä että ilmastohihhulit marssi Helsingin kaduilla ”Missä lumet!!! Me halutaan lumet takaisin!!!!”

 

Nyt sitä lunta tuli takas!!!! Missä on nämä ilmastohihhulit nyt? Tuskin lumihommissa????

6 vastausta artikkeliin “Lämmitystalkoot”

  1. Keksivät selityksiä, miksi tämä todistaa katastrofaalista ilmastonmuutosta.
   Sinänsä olen hieman ihmetellyt katastrofisaarnaaja-Taalaksen uutta linjaa.
   Onko iän ja tiedon lisääntyminen tehnyt Taalaksesta realistisemman?

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/uutuuskirja-tiivistaa-ilmastonmuutoksessa-on-kyse-energiasta-henkiloiden-syyllistaminen-ei-toimi-suuret-ja-pienet-asiat-menneet-sekaisin/8032620#gs.qfje79

   ”Uutuuskirja tiivistää: Ilmastonmuutoksessa on kyse energiasta, henkilöiden syyllistäminen ei toimi: ”Suuret ja pienet asiat menneet sekaisin””

 1. Taalas on aina puhunut järkeviä, parhaan tietonsa mukaan. Sateet ovat hänen mielestään myös yksi hyvin mielekäs mittari.

  Vaikka luonnonkatastrofit aiheuttavat jatkuvasti vähemmän ihmishenkien menetyksiä maailmassa, sateiden kaoottisuus on lisääntymään päin.

  Mutta kuten hän rohkaisevasti muistutti, voimme korjata ilmaston ongelmat varsin pienillä muutoksilla arkeen.

 2. Jos ilmastomuutos, niin kuin väitetään, johtuu ilmakehän lisääntyneestä hiilidioksidipitoisuudesta, niin paluuta menneeseen ei ole näköpiirissä. Mikään ilmiö luonnossa ei pysty poistamaan ilmakehästä sitä määrää hiiltä (*), minkä ihmiskunta ilmakehään vuosittain päästää, miljoonia tonneja.

  *) happeen sitoutuneena
  .
  Puheet hiilinieluista ovat toiveajattelua. Kasvit, metsät, ovat osa hiilen kiertokulkua: ilmakehä-> kasvi-> (ihminen, eläin) -> ilmakehä j.n.e.
  .
  Ilmakehän hiilidioksidipitoisuuden pienentämiseen ei ole olemassa toimivaa järjestelmää. Ilmakehän hiilidioksidipitoisuuden kasvu voitaisiin pysäyttää lopettamalla fossiilisten aineiden (öljy, kivihiili, maakaasu) ottaminen maaperästä. Tämä tuskin tapahtuu ainakaan muutamaan vuosikymmeneen.

Kommentoi