Länsirintamalta ei mitään uutta

Lännessä meininki on tutun oloista, asunnot räjähtelee, ihmisiä ammutaan, poliisit piiloutuu luodinkestäviin laitoksiinsa.

”Ruotsin pääministeri Stefan Löfven on puhunut Göteborgissa aamulla kerrostalossa sattuneesta räjähdyksestä.

Löfven kutsui tapahtunutta vakavaksi. Hän antoi myötätuntonsa räjähdyksen uhreille ja omaisille. Hän myös kiitti pelastustyöntekijöitä ja poliisia ponnisteluista pelastustoimissa ja selvitystyössä.

Räjähdys ja sen jälkeinen tulipalo sattuivat Göteborgin keskustassa kello kuudelta aamulla Suomen aikaa.

Vakavasti loukkaantuneita on kuusi, lievästi loukkaantuneista nuorin on kymmenvuotias. Yhteensä sairaalaan vietiin yli 20 ihmistä.” (MTV, juttu eilen aamulla sattuneesta normaalista touhusta Ruotsissa, siitä ei saa liikaa keskustella koska pöhinää…)

Kuvassa myös uusi Ruotsin lippu (julkinen Twitter sivuilla)  joka kuvastaa niitä arvoja joita nyt Ruotsissa puolustetaan. Kolme kertaa ”Heja Sverige!!! 🇸🇪🇸🇪🇸🇪

8 vastausta artikkeliin “Länsirintamalta ei mitään uutta”

 1. ”Huolestuttavia tietoja Ruotsin väkivaltaisuuksista – ”Tällaista nousua ei ole nähty missään muualla Euroopassa”
  Ruotsi on Euroopan ainoa maa, jossa asekuolemat ovat kasvaneet 2000-luvun alusta.” (IL 24.7.2021)

  Mutta tämähän on vain sattumaa 🇸🇪👍

  Linkki:

  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/d96ac2fd-02db-4d11-a94b-3a9358a9d5d9

  Ei ihme jos Ruotsilla on kiire jo NATO maaksi, kohta ”kotoutujat” ehtii kaapata vallan siellä…? 🐫🌴

 2. 10 vuotta sitten sai joillakin keskustelupalstoilla banaania, jos erehtyi ennakoimaan Ruotsin tulevaa kehitystä.

 3. Ruotsi on malliesimerkki siitä mihin sosiaalidemokraattien liian pitkään kestänyt hallintovalta johtaa. O´Sullivanin laki on ja toimii.

 4. Tässä kehitys mitä ei voi enää pysäyttää:

  https://yle.fi/uutiset/3-11219114

  ”Ruotsin väkiluku on lisääntynyt viimeisen kymmenen vuoden aikana keskimäärin sadallatuhannella ihmisellä joka vuosi. Vuosikymmenessä väkiluku on siis kasvanut noin miljoonalla, kertoo Ruotsin Tilastokeskus(siirryt toiseen palveluun).

  Suurimpana selityksenä väestönkasvulle on Ruotsiin suuntautunut vilkas maahanmuutto. 73 prosenttia viimeksi kuluneen vuosikymmenen väestönkasvusta selittyy maahanmuutolla.”

  Yleisesti on tiedossa että tulijat ei omaksi ruotsinkieltä, eikä juuri englanninkieltä. Omalla kielellä hoitavat asiansa ja toimistoissa heitä palvellaan omalla kielellä yms. Kun maahan tuodaan oma kieli ja kulttuuri on tarkoitus hävittää jo siellä oleva kieli ja kulttuuri, näin on ollut historiassa ja näin tulee olemaan tulevaisuudessa, se on väistämätöntä!

 5. Punavirheiden mukaan Ruootsin tie on meidän tiemme.
  Tervetuloa kaikki elintasoturvikset.

 6. Eliitin tarkoitus on vaihtaa väestö Euroopassa. Huippuvuosi tässä oli 2015. Turha luulla, että tämä eliitin tavoite on kadonnut mihinkään. Korona vähän hidasti hommaa, mutta itse tavoite ei ole kadonnut mihinkään.

 7. Eikös kokoomuskin halua suomeen lisää työperäistä ja poliisille lisää rahaa?

 8. https://www.suomenuutiset.fi/media-kirkko-ja-yliopistot-politisoituvat-vauhdilla-osullivanin-laki-ennusti-jo-30-vuotta-sitten-etta-kaikki-organisaatiot-jotka-eivat-ole-oikeisto

  Media, kirkko ja yliopistot politisoituvat vauhdilla – O´Sullivanin laki ennusti jo 30 vuotta sitten, että kaikki organisaatiot jotka eivät ole oikeistolaisia, muuttuvat ajan myötä vasemmistolaisiksi.

  Marxismin vetovoima perustuu läntiseen kristinuskoon. Läntinen kristinusko: katolinen ja luterilainen, poislukien kreikkalaiskatolinen kristinusko, mikä lienee lähinnä alkukristillistä kristinoppia, ja jonka merkitys kristinopissa on varsin vähäinen.

  Saksanjuutalainen Karl Marx oli älykäs ja ovela mies. Hän teki tietoisesti kommunismista kristinopin maallisen version. Kristinusko oli pehmittänyt maaperää jo 1800 vuotta, joten Marxin oppi lankesi ”valmiiksi kynnettyyn” maahan.
  Olkoonkin, että Marxin oppi oli vastaveto teollisen vallankumouksen aikaansaamalle ihmismassojen muuttamiselle kaupunkeihin ja tämän seurauksena suurelle kurjuudelle.

  On sanottu, että Marxin suurin virhe oli se, että hän uskoi ihmisen olevan hyvä, tai ainakin että poliittisella kasvatuksella ihmisestä voidaan tehdä hyvä eli solidaarinen ja altruistinen.
  Tiedä häntä.

  Itse olen epäillyt, että Marx tiesi tarkoin, että kommunismi ei tule toimimaan muuten kuin kaikissa suhteissa huonosti, ja näin hän sen oli tarkoittanut. Hän teeskenteli olevansa ateisti ja halusi kehittämällään ideologialla kostaa länsimaille sen, että ne olivat kohdelleet syrjivästi juutalaisia, hänen heimoaan ja kansaansa näiden 1800 vuotta kestäneen diasporan aikana.

  Tiedän että tämä on kaukaa haettu, mutta jokin noissa Marxin opeissa minua askarruttaa. Kaikki palaset eivät sovi kohdalleen.

Kommentoi