Maahanmuuton seuraus

Poliisi puhuu jo avoimesti siitä minkä kansa on tietänyt vuosia. Maahanmuuttotaustaiset jengit lisääntyvät, aseistautuvat ja levittävät kaaosta Suomessa. Olemme hyvää matkaa kohti Ruotsin tietä.

”Poliisin mukaan Suomeen on syntymässä niin sanottuja katujengejä, jotka koostuvat pääosin nuorista miehistä. Osalla heistä on maahanmuuttajatausta. Jengeillä on liitäntöjä myös järjestäytyneeseen rikollisuuteen.” (MTV 4.9.2021)

Alhaalla kuva jo hyvin yleisestä tavasta polttaa ”kokkoa” vuoden ympäri, ammuskella kohti poliisia, puukottaa ohikulkijoita ja kaikkea siltä väliltä. Tämä on väistämätöntä myös Suomessa, puhuttiin siitä tai ei.

( Kuva: Malmo, Sweden, on August 28, 2020 LEHTIKUVA / AFP)

5 vastausta artikkeliin “Maahanmuuton seuraus”

 1. Ja edelleen. He jotka ei tätä vieläkään usko vaikka Suomen Poliisi jo sen myöntää, he voi laittaa päänsä pensaaseen ja persiljaa korviin ja jatkaa elämäänsä tietämättä mitä ympärillä tapahtuu.

  1. Se on persujen syy.
   Jos persut eivät mollaisi noita, he olisivat rauhallsia kansalaisia.

   1. Kyllä, sen on pakko olla näin. Sekä on rasistista olla isänmaallinen…jotain tälläistä tämä hallitus ajaa parhaillaan.

 2. Rikosylikomisario nuorisorikollisjengeistä: ”Olemme todella vahvasti Tanskan ja Ruotsin tiellä” (MTV)

  Aika suoraa tekstiä. Missä vastaopponentit täällä …?

 3. Tanskalaisilla taitaa olla jo kakat housuissa, mutta yrittävät kuitenkin, ettei tilana pahenisi entisestään.

  [.. niin. ne kansainväliset sopimukset, joihin Suomessa usein viitataan. Kuinka tanskalaiset voivat tehdä noin? ]

  ************************************************************************
  https://yle.fi/uutiset/3-11751633

  Tanskan pääministeri: Tavoitteena nolla turvapaikanhakijaa

  Tanskan sosiaalidemokraattinen pääministeri Mette Frederiksen sanoo, että hallituksen tulevaisuuden tavoitteena on nolla turvapaikkahakemusta.

  – Emme voi luvata nollaa turvapaikanhakijaa, mutta voimme asettaa sen visioksi, pääministeri Frederiksen sanoi Tanskan parlamentille.

  – Meidän pitää olla varovaisia, ettei maahamme tule liikaa ihmisiä, sillä muuten sosiaalinen yhteenkuuluvuutemme ei säily. Se on jo uhattuna, pääministeri perusteli.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *