Made By America, The New Era of Talebans

Made By America, used By Taleban. Yhdysvallat luovutti mahtavan määrän aseistusta, kalustoa ja varusteita terroristien haltuun.

Nykyajan Taleban taistelija päivitettiin 2020-luvulle kerralla. Heidän koulutuksestaan en tiedä mutta kerralla saivat paremman taistelukyvyn aseistuksen ja kaluston suhteen…aikas leväperäistä touhua Yhdysvaltojen Armeijalta!

(Kuva: Twitter, julkinen kuva)

8 vastausta artikkeliin “Made By America, The New Era of Talebans”

 1. Eikä tämän päivän tapahtuma kovin vakuuta, afgaanit ja Yhdysvaltojen joukot ampuivat vahingossa toisiaan, kaikki sataa Talebanien laariin…

  ”Sekavassa tilanteessa afgaanisotilaat vastasivat tuleen, mutta epähuomiossa he ampuivat kohti Yhdysvaltain merijalkaväen sotilaita, jotka niin ikään avasivat tulen. Neljä afganistanilaista loukkaantui merijalkaväen sotilaiden luodeista.”

  CNN: Kabulin kentän tulitaistelun käynnisti tuntematon tarkka-ampuja – afgaanijoukot ja amerikkalaiset päätyivät ampumaan toisiaan https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008212224.html

 2. Suurempi juttu kuin Talebanin aseistaminen voi olla USA:n vihollisten informointi.

  Ykkösaamussa haastatellut spekuloivat että esim. amerikkalaiset helikopterit ja droonit voivat saada hyvän hinnan myytäessä niitä Kiinalle, Venäjälle tai Iranille.

  1. Sekä jäi mm henkilöiden tunnistinlaitteita (tunnistus silmän kautta) joiden tekniikka kiinnostaa varmasti vastapuolta…

 3. Voivat saada hyvän hinnan? Ettei vaan tarkoitus ole sanoa amerikkalaisista helikoptereista ja drooneista voi saada hyvän hinnan?

  1. Nämä osaa kaupata milloin idän tekniikkaa länteen ja päinvastoin…

   Siinä sivussa …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *