Marinin hallitukselle uusi rahareikä taas

Katsokaapa tätä kuvaa ja näiden uusien ”päättäjien” ilmettä tuossa maassa…sekä kohta Marin ja Haavisto vie sinne tueksi sen miljardi euroa …🤔

Veikkaan että taustalla olevat tyypit on ennen vuoden vaihdetta laakia vainaa…

5 vastausta artikkeliin “Marinin hallitukselle uusi rahareikä taas”

 1. Kun on kerran yhteisesti sovittu, niin tasapuolisuuden nimissä olkoon ylimääräiset poikkeuksena tältä päivältä.

 2. Uskonpa,, että suurimalle osalle maaliman 7.5 miljardille ihmiselle on samantekevää kuka (ja miten) Afganistania hallitsee.
  .
  EU -maiden johtajat varmasti kokevat ongelmaksi, jos talibanit hallitsevat maata samalla tavalla kuin edellisellä kerralla vuosina 1996–2001.
  .
  Hyviksinä esiintyvien EU- valtiouiden johtajat haluavat auttaa Afganistanin kansalaisia, mutta olla tukematta kansaansa (etenkin naisia) terrorisoivaa hallitusta.

  ***************************************************************************
  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008248264.html

  MUJAHIDIN mukaan Afganistanin uudeksi virkaa tekeväksi pääministeriksi ja valtionjohtajaksi on nimitetty mullah Mohammad Hassan Akhund. YK:n terroristilistalta löytyvä Akhund on toiminut 20 vuoden ajan Talebanin korkeimman neuvoston Rahbari shuran johtajana.
  .
  Intialaisen CNN-News18-kanavan mukaan Kandaharin seudulla syntynyt Akhund on yksi liikkeen aseellisen siiven perustajista. Hän toimi Taleban-hallituksen ulkoministerinä ja varapääministerinä jo liikkeen aiemman valtakauden aikana 1996–2001.
  .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *