Medal of Freedom, kenelle enää kelpaa…?

Kolmannen Valtakunnan luhistuessa Aatu vainaa jakeli Rautaristejä liukuhihnalta, nuorimmat mitalin saaneista olivat näitä ”lapsisotilaita” ja vanhimmat Volkstrumin vanhoja miehiä. Kun Iivanat saapui Berliiniin oli yksi tehtävä lakaista roskikseen kasa näitä arvottomia mitaleita joiden todellinen merkitys ei ollut enää ”rohkeudesta” vaan ”tyhmyydestä” ansaittu …

Nyt Donald kiertää maata jakaen arvottomaksi käyvää mitalia (koska hän sen myöntää) eli Medal of Freedomia, matka johtaa tällä hetkellä Alamoon (paikkakunta),  se kuuluisa Alamon taistelu käytiin 300 km eri suunnassa tuosta paikasta.

Osa mitalin saajista on jo kieltäytynyt tästä ”kunniasta” :

”New England Patriots -joukkueen valmentaja Bill Belichick kieltäytyi kunniasta. Kuuden Super Bowlin voittaja kertoi kieltäytymisensä perusteeksi ”traagiset tapahtumat” viime viikolla. Belichick ja Trump ovat tunteneet toisensa pitkään.

Trump on jakanut mitaleita aiemminkin, ja tuolloin tehnyt sen näyttävien seremonioiden kera. Vaalitappion jälkeen mitalinojennukset ovat kuitenkin olleet yksityistilaisuuksia.” (IS 12.1.2021)

Yksi vastaus artikkeliin “Medal of Freedom, kenelle enää kelpaa…?”

Kommentoi