Mielenkiintoista aikaa, ei kivaa mutta näin jäljestä onhan tuokin ollut aivopesua lapsille

Onko kukaan lukenut moista kirjaa, kaveri kyseli onko kenelläkään saatavana, tulisi osana johonkin tutkimukseen. Tämä kouluttaminen on muuten tämän päivän päättäjien ”takaraivossa”,,,aivopesu voi toimia lapsia kohtaan vakavasti.

Entäpä jos tämä on toiminut joidenkin kohdalla ja he ovat nyt päättäjinä viemässä meitä kohti sosialismia ja kohti tuhoa…

Kuvassa voi olla 1 henkilö ja teksti

”Dosentti Jari Leskinen osoittaa tutkimuksessaan, että SDP:n tavoitteena oli 1970-luvulla siirtää Suomi koulutuspolitiikan avulla sosialistiseen järjestelmään. Tämä tapahtuisi peruskoululaisten eli tulevien äänestäjien tullessa äänestysikään. Oppilaiden maailmankatsomusta oli tarkoitus muokata työväenliikkeen ideologiaa Dosentti Jari Leskinen osoittaa tutkimuksessaan, että SDP:n tavoitteena oli 1970-luvulla siirtää Suomi koulutuspolitiikan avulla sosialistiseen järjestelmään. Tämä tapahtuisi peruskoululaisten eli tulevien äänestäjien tullessa äänestysikään. Oppilaiden maailmankatsomusta oli tarkoitus muokata työväenliikkeen ideologiaa Dosentti Jari Leskinen osoittaa tutkimuksessaan, että SDP:n tavoitteena oli 1970-luvulla siirtää Suomi koulutuspolitiikan avulla sosialistiseen järjestelmään. Tämä tapahtuisi peruskoululaisten eli tulevien äänestäjien tullessa äänestysikään. Oppilaiden maailmankatsomusta oli tarkoitus muokata työväenliikkeen ideologiaa 1970-luvulla koulussa yritettiin kasvattaa lapsista sosialisteja, kertoo Enbuske360:ssa vieraillut Dosentti Jari Leskinen osoittaa tutkimuksessaan, että SDP:n tavoitteena oli 1970-luvulla siirtää Suomi koulutuspolitiikan avulla sosialistiseen järjestelmään. Tämä tapahtuisi peruskoululaisten eli tulevien äänestäjien tullessa äänestysikään.”

https://sites.google.com/site/mudcentdavers/kohti-sosialismia-58996610

Yksi vastaus artikkeliin “Mielenkiintoista aikaa, ei kivaa mutta näin jäljestä onhan tuokin ollut aivopesua lapsille”

 1. Lasten kasvatus/koulutus/elämänkatsomus ovat vanhempien suurella vastuulla ja osin ihmettelen että lasten omat vanhemmat suurelta osin työntävät vastuun kouluille?
  Meillä Suomessa tosin ns elämänkatsomusta käsitellään aika ohuesti ja nyt jopa uskontokoulutuskin halutaan painaa alas.
  On maita joissa on koraanikoulu.
  On maita joissa isänmaallisuussotakoulu.
  Mutta missä meillä koulutetaan nuoria viheränkyröiksi ja sekin laji hyvä, mutta vain tiettyyn rajaan asti.
  On maita joissa ei edes kouluteta ja väestö kasvaa hallitsemattomuuteen.
  Sosialismikin hyvä, mutta ei niin että yksivaltias päättää kuten Mao aikanaan. Sosialismi ei toimi jos eliitti päättää eihän se silloin ole sosialismia.
  Äärioikeisto kuten USA pitkälti ei sekään sillä sielläkin on paljon kansaa joilla on huonot elinolosuhteet.
  Työnantajien valta sortaa työntekijöitä. Suomessa 1920 torpparit nousivat kapinaan.
  Sosialistien sosiaaliturva Suomessa lienee tekijä joka auttaa heikoimpia työstä syrjäytettyjä niin etteivät ryhdy kapinaan? Toki sosiaaliturvaa halutaan leikata mutta missä on raja? Verotulojen alenema on vakava tekijä sosiaaliturvan kannalta ja jos oikeisto pääsee valtaa, niin onko heillä malttia löytää kultainen keskitie?

Kommentoi