Natseja, jokapaikassa natseja

Kun pappi metsästää  kirkossa sunnuntaina puheessaan natseja … olisiko aika katsoa tätä mätää insituutiota..?

Pappi lietsoi seurakuntaa koronarajoituksia vastaan Sotkamossa – natsit mainittu https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1e87fd73-653b-4d8f-8b47-3301f1a0be65

Vai että koronaa vastaan riittää pelkkä usko…uskoo ken uskoo…tämmöisiä nämä uskovaiset on, taas nämä näyttää karvansa. Edelleen, onneksi en kuulu moisiin ”piireihin”….uskovaiset hei! pysykää vakaumuksessa ja tauti ei teihin iske julistaa kirkon edustaja 🤔…….😅😅😅. Super noloa!!! Viraali hitti!

Toivotaan että joku umpiuskovainen ei tätä kumminkaan todesta ottanut….henkihän siinä leikissä lähtee!

10 vastausta artikkeliin “Natseja, jokapaikassa natseja”

 1. Vieläkö tämmöinen ”saarnamies” on töissä…ja mitä muuta soopaa tämä on seurakunnalleen aiemmin syöttänyt…tietenkin jos sakki uskoo tätä tyyppiä ja sen juttuja niin se on heidän hölmöys…

 2. Lapsuudessani pappi haukkui seurakuntalaiset jouluna että kyllä nyt tänne tullaan ja muulloin hän saa saarnata lähes tyhjille seinille.

 3. Siinäpä viisaille vaikka syy erota kirkosta kun pappi puhui rokotteita vastaan ja kertoi siten Suomen luterilaisen kirkon ja maailman kristittyjen kannan. Onneksi kaikki Suomen ja maailmankin ateistit ainakin kannattavat rokotuksia ja ovat parempia ihmisiä ja vaatimattomiakin.

 4. Mahtaneekohan toi ”viisas” ja ”ateisti” olla synonyymejä keskenään!?
  Luterilaisessa kirkossa on niin paljon ns. leipäpappeja, jotka sekoittavat koko luterilaisen opin. Nyt en tarkoita kirkkoherra Antti Lankista, joka piti asiallisen saarnan Sotkamossa.
  Ei tosin ole ihme, että kirkko on sekaisin, koska teologinen opetus on ollut täysin hakoteillä jo ainakin seitsemänkymmentäluvulta asti.
  80-luvun alussa kerrottiin, että teologiseen mennessä pitäisi olla todella vahvasti uskossa, että vielä Heikki Räisäsen aivopesun jälkeenkin uskoisi.
  Piispat ja papit vetävät tikkua, mitä ja kuinka saisi puhua, että saisivat pidettyä veronmaksajat kirkossa.
  Raamatussa sanotaan, että nainen vaietkoon seurakunnassa, mutta nyt niiden pitää olla suuna ja päänä joka paikassa.
  Samoin ns. homoliitot olivat kauhistus!

  Room.1: Siksi Jumala on jättänyt heidät häpeällisten himojen valtaan. Naiset ovat vaihtaneet luonnollisen sukupuoliyhteyden luonnonvastaiseen,27ja miehet ovat samoin luopuneet luonnollisesta yhteydestä naisiin ja heissä on syttynyt himo toisiaan kohtaan. Miehet ovat harhautuneet harjoittamaan keskenään säädyttömyyttä ja saavat ansaitsemansa palkan.
  https://www.bible.com/fi/bible/330/ROM.1.FB92

  Koetelkaa henget!
  1. Rakkaani, älkää uskoko jokaista henkeä, vaan koetelkaa henget, ovatko ne Jumalasta, sillä monta väärää profeettaa on lähtenyt maailmaan. 2. Tästä te tunnette Jumalan Hengen: jokainen henki, joka tunnustaa Jeesuksen Kristukseksi, lihaan tulleeksi, on Jumalasta. 3. Yksikään henki, joka ei tunnusta Jeesusta, ei ole Jumalasta. Sellainen on Antikristuksen henki, jonka te olette kuulleet olevan tulossa ja joka jo nyt on maailmassa. 4. Lapset, te olette Jumalasta, ja te olette voittaneet nuo väärät profeetat2, sillä hän, joka on teissä, on suurempi kuin se, joka on maailmassa. 5. He ovat maailmasta. Siksi heidän puheensakin on maailmasta, ja maailma kuuntelee heitä. 6. Me olemme Jumalasta. Joka tuntee Jumalan, kuuntelee meitä. Joka ei ole Jumalasta, se ei meitä kuuntele. Tästä me tunnemme totuuden Hengen ja eksytyksen hengen.

  1. Taidat kuulua tuohon ”seurakuntaan” missä sekaisin oleva pappi jahtaa ”natseja” ja käskee porukkaa olemaan rokottamatta itseään.

   Jep, asia pihvi…🐷

   1. ”Suutari pysyköön lestissään!”
    Näyttääpä vielä pysyvänkin!
    Rautaa rajalle, sehän on mottosi, mutta sillä et pysty edes olematonta virusta voittamaan, vaan irvistelet pelko pöksyissäsi!

    Minun ei tarvitse pelätä! Uskallan elää ilman aseita ja rokotuksia!

    Ps. Oletko jo kirjoittanut pukille uusista leluista?
    Noi sun vanhat lelut, joita niin ahkerasti olet käyttänyt, alkaa kyllästyttää!
    Onko muuten Suutarin lapsilla kenkiä, vai onko lapsiakaan?

    1. Noniin ”paikallinen jeezuz” vedä happee ja lue Best seller kirjaasi nimeltä raamattu.

     En jaksa ihan ääliöitä mielipiteitä tässä nyt kuunnella…tehdäänkö näin 🙋

Kommentoi